Hogyan zajlik a válóper menete? (tudásbázis kérdés)
Sajnos nálunk nem rajtam múlott, hogy nem ez a háborúskodás van.
Kértem én a gyerkőcre való tekintettel, kértem az X évünkre való tekintettel, hogy ne csinálja ezt de már csak azért is...
ÓÓÓ hát mindent kitalálnak sajnos, hogy náluk helyezzék el pl. ellenem elmeorvost, rendőrségen is feljelentett (alaptalanul).
Magyarán: a férjed megbántottsága, gerinctelensége és fantáziája szab határt annak, hogy milyen indokkal kéri, hogy a kicsik nála legyenek elhelyezve!
Egyébként mekkorák???
dr. Landes Judit
Tel: 06-1-386-6280
1111 Bp, Bertalan Lajos u. 11.
Jó ügyvéd, olvass utána a neten és ha jól emlékszem, tavaly itt egy másik fórumon is volt róla szó.
Szia,
Hát fel kell keresni egy ügyvédet és ha szerencséd van akkor te adod be a válást, így te leszel a felperes és az úgy egy fokkal jobb. Nem tud akadályozni annyira, mintha ő lenne az.
Az illeték most 30ezer forint.
Ja kb. a beadástól számítva elég "hamar" 1 hónapon belül kitűzik a tárgyalást (kicsi gyerekek lévén)
Számolni kell most azzal is h július-augusztusban törvénykezési szünet vagy mi van, akkora nem tűznek ki tárgyalásokat.
Mivel két kicsiről van szó előreveszik a gyermekelhelyezést, utána lesz a vagyonmegosztás és végén a válás.
A gyerekelhelyezésnél hoznak egy ideiglenes határozatot, bár nem tudom a férjed is szeretné e a gyerekeket.
Ha gondolod írj privátban, ha az úgy neked jobb én is most vagyok benne :S
Jo valoperes ugyvedet keresnek Budapesten valamint szeretnem megtudni azoktol akik mar tul vannak ezen hogy mi a menete.....hogyan kezdjek neki?
Eleg bonyolult vagyonmegosztas es 2 picike gyerekunk van.
Nagyon dorzsolt agilis ugyvedre lenne szuksegem. :-(
További ajánlott fórumok:
- Hogyan zajlik az abortusz?
- 12. hét utáni terhességmegszakítás hogyan zajlik, kinek mik a tapasztalatai, valamint mennyi időre rá esett újra teherbe?
- Osztályozó vizsga 3. osztályban hogyan zajlik?
- Hogyan zajlik a 20.héten az abortusz?
- Gyámhivatali határozat végrehajtása rendőrségi segítséggel! Hogyan zajlik?
- Súlyos rendellenesség miatt, hogy zajlik a debreceni Klinikán a szülesztés menete?