Hogyan viselkedjek ha a szeretőm akivel csak néha szexelünk más nőkkel találkozgat? (beszélgetés)
@Lea89: A szó elszáll, az írás megmarad, vagy valami hasonló okosság. :) Ha leírta, és valaki emlékszik is rá, az siker :)
@Ori: Ha mondta is valaki, magas ívben le... nem érdekelt. :)
Nem értelmezted...
"volt"
Múltidő... ;) :)
Rigolya? Ugyan... teljesen más rigolyáim vannak ;)
Majd figyellek, ha interaktívabb leszel :P
Tökéletesen úgy írtam le, ahogyam akartam. :)
Te is ugyanazt írtad értelemben, mint én. Ha rigolyád a szintaktika, olvass engem sűrűn, ugyanis sajna az irományaimban a jobban odafigyelek az értelemre, mint a nyelvtanra. Aki ezt eltűri, nagyszerű, aki nem, így járt. :)
x) Ha tudnátok, hogy előtte azt akartam írni, hogy több tüzet a vasban...
ahhoz képest még mindig jobb, de tény, hogy majdnem sikerült jól írni :)
rosszul írtad.
b) tarts több vasat a tűzön
De én élnék egy negyedik opcióval is:
d) Keress valaki olyat, aki elfogad olyannak, amilyennek és maradj csak vele. Mert az igazi az értékelni fog.
Rosszul van megfogalmazva, vagy sem, a kérdés szavaitban ott van a válasz is. Ha szeretők, az annyit tesz, hogy hébe-hóba összejárnak hágni. Ebből csak annyi derül ki, hogy a másik fél szorgosabb, és több vasat tart a tűzben, míg a topicot nyitó pusztán vele... Ha nehezményezed, akkor az részedről már nem "szeretői" viszony, hanem szenvedői.
Hogyan viselkedj?
a) irányítsd úgy a szálakat, hogy Ő is ezt akarja,
b) vadássz te is több "vasra",
c) keress mást.
Ha rosszul esik, akkor abba kell hagyni a románcot.
Ha pedig nem vagytok "hivatalosan" együtt, akkor nincs okod így viselkedni, hacsak nem érzel iránta valamit. Ha érzelmeid vannak iránta, akkor mondd meg neki.
Szeretőként pedig bizonyos szabályokkal tisztában kell lenni. Ergo nem megengedett a féltékenykedés, és nincs helye annak ebben a kapcsolati fázisban.
Ha félre értek valamit akkor elnézést. De ha ő egy szerető státuszban van, akkor azt jelenti Neked is van férjed.
Szóval én annyit mondok azt kapod vissza amit Te csinálsz.
További ajánlott fórumok:
- Segítsetek! Mi baj lehet 2 éve élünk együtt a barátommal, és már jó ideje nagyon ritkán szexelünk! Mi lehet a baj?
- Hogy viselkedjek egy irtó egoista és nagyképű emberrel, aki levegőnek néz? Nézzem én is annak vagy beszéljek vele?
- Szakítás után hogyan viselkedjünk "helyesen"?
- Ti hogyan élnétek át azt, hogy a párotok találkozgat a volt párjaival?
- Távkapcsolatban nagyobb szabadságot akar, pedig nemsokára összeköltözünk. Hogy viselkedjek?
- Együtt dolgozni szakítás után..hogyan viselkedjek