Hogyan viselkedik egy felnőtt, érett nő egy párkapcsolatban? (beszélgetés)
Én ismerek jónéhány normális nőt,aki nagyon odateszi magát.De ők már 40 felé járnak,mint én.
Mi nem voltunk még elkényeztetve olyan hamis illúziókkal,hogy 100an lájkolnak egy bikinis képünket a facén,és 18 évesen viccből felregelve a társkeresőre 1 óra alatt 50 levelet kapunk.
Ezzel nem mondom,hogy a fiatalabbak mind ilyenek,de köztük ugrásszerűen több köztük az általad említett "érett gondolkodás".
És amíg ilyen fiatalság-kultusz van,addig sok fiatal nő hiszi azt,hogy pusztán a 2szép szeméért bármi jár neki.És nagyon lehet,hogy otthon,a szüleitől is mindent megkapott ugyanezért,ezért meri elvárni később is.
Az utolso mondat tetszett.
Ezzel egyutt a nok 99%-a sokkal, de sokkal tobbet var el egy ferfitol, mint amennyit adni TUD.
Az erett gondolkodas ez esetben kimerul abban, hogy helyesen merje fel a ferfi eltarto kepesseget. A tobbi, csak szinjatek.
Hasonlóan,mint egy felnőtt,érett nő:
Csak annyit vár el a másiktól,amennyit ő maga is ad.
Nem képzel szerelmet oda,ahol nincs.
Nem keveri össze a szerelmet a vonzalommal,a vággyal,a ragaszkodással vagy a társfüggéssel.
További ajánlott fórumok:
- Kérdések és félelmek a felnőttkori érettségivel kapcsolatban
- Van aki most kezdte a felnőtt tagozaton az érettségit?
- Felnőtt férfi miért viselkedik így? Velem sokszor rideg, a kolléganőmmel, ha beszél én vagyok a téma
- Érett személyiség, kiforrott jellem, felnőttség
- Felnőtt fejjel érettségizni?!
- Budapesten tudnátok nekem olyan iskolát mondani ahol érettségit lehet felnőtteknek letenni, viszont szombatonként kell bejárni?