Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Jövőre teszek érettségi vizsgát felnőttoktatásban. Én is... fórum

Jövőre teszek érettségi vizsgát felnőttoktatásban. Én is... (beszélgetés)

Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.

tegnap 20:49
A jelen és a jövő történéseit nehéz megérteni a múltbeli kontextusok nélkül. Tehát a történelem pont hogy hasznos, ráadásul a saját történelmünk ad neked gyökeret, hogy mindig tudd,honnan származol.
tegnap 20:46
Én a matekot és a földrajzot utáltam. A történelmet és az irodalmat viszont imádtam.
7. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 2. - David Cross)
tegnap 20:09

Azt én is. :)

Teljesen felesleges mélységekbe mennek ahhoz, hogy például gyógymasszőr legyek.

6. Enissa (válaszként erre: 3. - Boch)
tegnap 20:02

Mindig azt utáljuk, amit nem értünk.

Alsóban ötös voltam matekból, 6. osztályos voltam, amikor külföldre ment a tanárnőnk. Onnét kezdtem lecsúszni, mert a másik tanár nem tudta számomra érthetően elmagyarázni. Nem lettek alapjaim.

Amikor gimis voltam a hármasnak úgy örültem, mint gyerek a mikulásnak, és elégedett voltam a kettes érettségijeggyel matekból. Büszke nem vagyok rá, ezért már önszorgalomból tanultam, nehogy égjek a gyerekeim előtt, hogy az anyjuk nem tud segíteni nekik. Nem szerettem volna rossz példával járni előttük.

tegnap 20:02
Ahhoz hogy legyen jelened, kell a múlt is! Nem baj ha nem érdekel, válassz olyan területet ami érdekel! Akkor eljuthatsz a "Maslowi csúcsra"!
4. Enissa (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 19:41

Pedig azt gondolná az ember, hogy felnőtt az már jobban megérti a történelmet, hajtja a kíváncsiság. Egy gyerek netán nehezebben foghatja fel.

Sokan több tantárgyat nem használunk életünk során, de nem árt meg senkinek egy általános műveltség, főleg ha az a történelem.

3. Boch (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 18:44

Pedig a multbol sokat lehetne am tanulni.

Minden teren.

tegnap 18:41
Én a matekot gyűlölöm!

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook