Hogyan vannak a melltartóméretek növekvősorrendben? (tudásbázis)
Igen, elég ritka a D-s, ha mégis találok, annak pedig elég borsos az ára...
Nagyon szépen köszönöm a hozzászólásokat mindkettőtöknek!
Szia! Nem azonos.A 75D kosárba nagyobb méretű mell fér el,a kosarak pedig közelebb vannak,mivel kisebb a mell alatti kerület.(Nekem is ekkora van).A 80A kosara kisebb-laposabb,azaz kisebb mell fér bele,viszont messzebb van egymástól.
Sokszor rám is akarják beszélni a boltban hogy jó nekem a 80C is,de nem csapnak ám be:)Ilyen esetben a merevítő nyomja a hónamaljánál a kezemet,és a cicigombok szétállnak.Ha nagy méretű(90,95)melltartót választunk mert a kosárba (A?B)belefér a cici,nem tart rendesen és a hátunkon felcsúszik a nyakunkba a viszintes pánt,az biza randa.én az javaslom mindenki válasszon megfelelő méretűt,mégha nehezen is jut hozzá.Nekem úgy rendelik meg mert 75 D-s szivacsos melltartót ritkán tartanak(sajnos),pedig sztem soknak az lenne az ideális.
Bocs hogy ilyen sokat írtam!
Sziasztok! Szerintetek a 75/D-s melltartó KOSÁRMÉRET szempontjából egyforma a 80/A-sal, vagy B-sel?
Köszi előre is a válaszokat!
65-től kezdődik a melltartó mérete.
A mell alatti körméret adja a melltartód méretét, a kosár méretét pedig a mellbőség és a mell alatti méret különbségéből számítható ki.
A kosárnál: 13 cm a különbség.
B kosárnál: 15 cm a különbség.
C kosárnál: 17 cm a különbség.
D kosárnál: 19 cm a különbség.
E kosárnál: 23 cm a különbség.
G kosárnál: 25 cm a különbség.
Vanetnek igza van, a mértek így vannak ahogyan leírta. KIVÉTEl, amikor nem egészen igaz. Kínaiban vásárolsz, ott biztosan egy számmal nagyobb kell mint ami rá van írva.
Nekem van 75B-90D. Ha nem márkás, jobban oda kell figyelni a méretre
de nem tudom ekkorára minek?
ezt még fel*zni sem lehet.
a women' secretbe láttam 65A-s melltartót is.
A 90 D-s mellemmel meg majdnem körberöhögtek:)
További ajánlott fórumok:
- Hordasz melltartót?
- Hordjunk melltartót vagy sem?
- Egy átlag nőnek mennyi ruhája van? Nadrág? Felső? Pulcsi? Bugyi? Zokni? Melltartó? Szoknya?
- Szerintetek 1 igazán jó melltartó megér közel 10ezer ft-ot?
- Mennyire tart egy sport melltartó?Van értelme megvenni?
- Hol találok olyan melltartót, amin belül szilikoncsíkok vannak, hogy ne csússzon le pánt nélkül?