Hogyan tudjuk megakadályozni, hogy a WC víztartálya ne vízkövesedjen, ha már vízköves, hogyan lehet rendbe tenni? (tudásbázis)
Én nem veszek semmilyen drága szert takarításra.
Az esetes víz még az ablakra is jó.
Örülök, ha bejött az ötletünk. Látom sokan az ecetre szavaztak.
Köszönöm, megtörtént,
tényleg csodaszer a 20 %-os ecet.
:-)
Ecetet önts bele.
Egyébként az ecettel a csempét, a csapokat, a mosogatót, a csepegtetőt, mosógépet, mosogatógépet, is nagyon szépen ki tudod tisztítani
"Gondolom hogy a hagyományos huzalos lehúzású tartály van ami fenn magasan van."
Igen,
ilyen van.
Nagyon vékony csíkban szivárog le, de annyira vékonyan, hogy az óra nem is mozdul, de átnedvesedik a kontroll papír, amit lehúzás után erre használok.
Szelepet cseréltem.
Az a kérdés hogy hol szivárog. Mert van olyan hogy a karos beeresztőszelep nem zár le mikor a labda felment a víz tetejére és a hattyúnyakon át szivárog a túltöltés.Ekkor a szelepet szétszedve kell tisztítani vagy cserélni. A másik szivárgás ha a hattyúnyak lyukas akkor csere.
Gondolom hogy a hagyományos huzalos lehúzású tartály van ami fenn magasan van.
Az ecet segít!
Nem tudom,hogy öntöd bele?Nekem csak nyomni kell nincs tartály.A kagylóba használom.
További ajánlott fórumok:
- Hogyan lehetne megakadályozni, hogy tönkretegyék az esküvőnket?
- Hogyan lehet megakadályozni palacsinta sütésekor, hogy mindenhol az a nagyon durván büdös égett olaj legyen?
- Hirtelen leeső vérnyomás - hogyan lehet megakadályozni?
- Állandóan lefagy a gépem. Mit lehetne tenni, hogy ezt megakadályozzam?
- WC csésze legalján letapadt, kemény, sötét vízkövesedést mivel tüntessek el? Vastag réteg keletkezett már
- Tudnátok ajánlani olyan talpbetétet nyitott szandálba, ami tényleg megakadályozza a láb csúszkálását?