Hogyan szoktatok manifesztálni? (beszélgetős fórum)
Ne add lejjebb az álmaid!
Úgy vagyok vele: mindenből a legjobbat. 😉✌️
Megfogom a markommal a micsodámat és a Gábor Áron rézágyúja nevezetű népszerű dalocskának az ütemére le föl rángatom rajta a bőrt.
Ja bocs az a maszturbálás. Akkor nem tudok a kérdésre válaszolni. :))
Nem biztos. "A legtöbb ember kihasználatlan eszköze a vizualizáció. Dr. Biasiotto, a Chicagói Egyetemen, 1996-ban kutatást végzet, amiben bemutatta a vizualizáció erejét. Kosárlabdázókat osztott 3 csoportba. Az első csoport a szabaddobásokat gyakorolta mindennap egy órán keresztül, a második csoport a sikeres szabaddobásokat vizualizálta szintén napi 1 órán keresztül, a harmadik csoport pedig semmit sem csinált.
30 nap után tesztelték a játékosok szabaddobási hatékonyságát.
Az első csoport (akik gyakoroltak) 24%-ban javultak a szabaddobásban.
A második csoport (akik vizualizáltak) 23%-ban javultak a szabaddobásban.
A harmadik csoport (akik nem csináltak semmit) nem is javultak a szabaddobás eredményességében.
Bár a harmadik csoport eredményei nem megdöbbentőek, elgondolkodtató, hogy az a csoport, amelyik csak vizualizálta a sikeres szabaddobásokat, csak egy százalékkal van lemaradva attól a csoporttól, akik fizikailag gyakorolták a szabaddobást. Ez a tanulmány és hogy a vizualizációt a világ legjobb sportolói is használják, elég bizonyíték arra, hogy igenis működik.
Tehát, ha te is létre akarsz hozni valamit az életedben, akkor kristálytiszta képet kell alkotnod arról, hogy fog kinézni az a bizonyos dolog. Amikor ezt megteszed, létrehozol egyfajta tervrajzot, amelyre hivatkozhatsz. A legfontosabb, hogy a lehető legélénkebb, legpontosabb módon jelenítsd meg magad előtt."
Ha visszanézek a kacskaringós életutamon, azt kell mondjam, hogy olyan álmok váltak valóra, amit igazán magam se hittem.
Első teremtésem egy Jim Morrison-os póló volt.
Gimis voltam, megyek haza, kirakat, nézem, és a vágy, hogy kell nekem, akarok ilyet. Otthon anya meséli, hogy a mama apunak vette, csak neki nem tetszik, ha gondolom... Bakker! Óra se kellett hozzá.:)
Hiszem, vallom, hogy ez egy nagyon gondosan összerakott Univerzum.
Amire tiszta szívedből vágysz, és nem árt másoknak, azt szinte azonnal megkapod.
Egy titok van: NINCS TITOK.:)
Csak hinni kell abban, hogy megkapod. ;)
Boldog teremtős napokat!
Volt ilyen régen, különösen a házi feladattal kapcsolatban. De azt büntetésnek hívtuk.
Egyikre különösen emlékszem, az élővilág-lecke végén kb. 8-10 cm széles szöveg úgy kezdődött, hogy "következő órára hozz magaddal..."
Miután senki nem vitt, nyilván a leckét nem olvasta el. Ezt a bekezdést 50x kellett leírnunk.
Szerintem nem lett eredménye, max. annyi, hogy megutáltuk azt a tanárt.
Az, ha Pistikével a tanítónéni leíratja 100x, hogy "Nem firkálok a falra", szerinted mennyire lesz hatásos?
Hagyjuk már ezt a bohóckodást! Felnőtt ember vagy?
További ajánlott fórumok:
- A paraj finom? Hogyan kell elkészíteni, ti hogy szoktátok?
- Hogyan szoktatok romantikázni?
- Hogyan szoktatok le az esti evésről?
- Hogyan szoktátok az óvodai eseményeken készült képeket egymással megosztani, elérhetővé tenni?
- Ti hogyan szoktátok mérni magatokat centivel?
- Avonból szoktatok rendelni alapozót? Melyik a legjobb? Hogyan tudjátok kiválasztani az arcotokhoz legmegfelelőbbet?