Hogyan szőkítsem a barna hajam otthon roncsolódás mentesen? (tudásbázis kérdés)
Igen, tudom, hogy veszelyes otthon szokiteni es konnyen rossz vege lehet, viszont par eve ugyanilyen indittatasbol felkerestem egy fodraszt, aki a leszivatassal szepen tonkretette a hajam, szerintem par honap alatt 30 cm csak ugy eltunt a hajam vegebol...
Persze akkor még nem volt ennyi csodaszer, olaplex stb., mint most, na de akkor is.
Ezen okbol kifolyolag nem tudok a fodraszokban megbizni, gondoltam megorobalom otthon megcsinalni, hisz azota azert sok uj termek jott be.
Erre lettem volna kivancsi, hogy esetleg ha valaki szokitette hazilag a hajat, ki mit hasznalt!?
otthon sehogy.
vagy maradj ennél a színnél (vagy sötétebbnél), vagy keress egy JÓ fodrászt, és vele csináltasd meg. (JÓ fodrász : ez esetben aki nagyon ért a festéshez, sajnos kevés az ilyen)
Az ammóniamentes szőkítőpor is terror a hajnak.
Fodrásznál se fogod megúszni a roncsolódást, ez sajnos ezzel jár.
Én használtam hajradírt. Tényleg nagyon jó volt az EGYSZERI vöröset csetter szededte, de a szőkítéssel szerintem ne játsz!
Nekem a színpaletta szerint sötétbarna (csak szakmai szemmel az, de amúgy fekete) hajam volt, 4 fodrász vártam végig. Vagy melír (házilag nagyon ne), vagy lenövesztés. Középbarnából melírosat láttam szépet 1,5-2 év után. Az egész vagy "byúlós lesz vagy kaksivá tört (jobb esetben).
Fodrász, ahogy Andi mondta.
Sziasztok! Festett barna hajam van, szeretnek vilagositani rajta, nem teljesen szokere, csak vilagos barnara, nyilvan ezt nem fogom meguszni a hajam leszivatasa nelkul.
Tapasztalatokat varnek, hogy hazilag ezt hogyan tudnam megtenni, anelkul, hogy a hajam letorne?
Kinek mi valt be? Esetleg ammoniamentes szőkítőpor?
(Egy hete leradiroztam otthon elgon hajradirral, a sotet barnat leszedte, par arnyalattal vilagosabb lett, de tobb ettol szerintem nem varhato egy hajradirtol)
További ajánlott fórumok:
- Pelus mentesen nem szobatiszta, csak EC-zünk
- Hamyka boszorkánykonyhája avagy mindent elkésziteni természetesen és adalék anyag mentesen amit csak lehetséges!!
- Van olyan szőkítő eljárás, amivel nem roncsolódik a hajam? (Nagyon) sötétbarna, fenékig érő hajamat szeretném szőkíttetni.
- Mikor festhetem át a hajam, hogy ne roncsolódjon?
- Milyenre fessem az éveken át szőkére melírozott, roncsolódott hajam? (szivatott eljárás, nem festék)
- Ha szőkítés előtt, vékonyan hajápoló olajat viszek fel a hajamra, akkor kevésbé fog roncsolódni?