Hogyan monjam el? (beszélgetés)
Én nagyon szeretem az orális szexet az a legjobb a világon!!!!!!!!!!! :)
De 20 pasiból egy ha jól tudja, szóval aki nem élvezi majdnem biztos, hogy nem találkozott még olyannal aki TUDJA IS!!!
És utána sokkal, de sokkal könnyebb a hüvelyi orgazmus is!
Anno exemnél valahogy ösztönoösen megéreztem mi a jó neki...
Először mindig alaposan felingereltem a másodlagos erogén zónáin és amikor már alig bírt magával, akkor kezdtem kényeztetni a nyelvemmel...
Meg kell mondjam, kellőképpen viszonozta is, ahogy azt kell...
Szerintem sok múlik a nő ösztönös vagy tudatos visszajelzésein, meg azon hogy a pasi mennyire figyel ezekre.
Én azt mondtam neki, hogy én azt szeretem amikor úgy csinálja, mintha.. (megfogalmazod)
Az én párom nem is csinálta úgy ahogy én szeretem, de valószín azt gondolta, h véletlen tette úgy.. és utána azt próbálgatta,amit mondtam h ííígy? így? és egyre jobb lett, mert arra koncentrált. de a pozitív visszajelzés fontos. ha még mindig nem jo, akkor a te száddal megmutatod a bőrén. ez kb 1 perc.. A legszörnyűbb a nagyon nyálas, arra pedig azt mondtam, h vigyázzon h ne legyek nagyon nyálas, mert az nem jó.
Juuúúj, de kínos! :S
Szerencsére bennünket még nem látott meg, csak a hangokat hallotta... Még jó, hogy nem dumáltunk egymásnak mindenféle ocsmányságot... :D
Ránk meg valamelyik hajnalban jött a vágy... :)
A gyerekem meg meghallotta. :P
Nem vettem piszkálódásnak, amit írtál. Nem vagyok olyan! :)
Régen engem sem lehetett leállítani, de rájöttem, hogy ha kevesebbet vagyunk együtt, akkor sokkal szenvedélyesebbek leszünk, ha végre "összekerülünk". Általában én vagyok, aki kezdeményez, mert akkor tudja a párom, hogy szabad a pálya; nem fáj a fejem, nem vagyok álmos, hanem őt akarom. :D
Az én párom átlagos libidóval van "megáldva", legalábbis ezt tapasztalom. Bár mindketten többet igényelnénk, ez elég sok körülmény miatt sajnos nem mindig jön össze. :/
Huszon évvel ezelőtt volt nálunk is ilyen(hogy mindketten elaludtunk), de hát egész napos munka után, harmadszorra....hát jót röhögtünk reggel, amikor megkérdeztem, hogy volt is valami vagy csak álmodtam? A válasz: ááá akkor én sem álmodtam.
És a következő 15 éveben rendben volt minden.
Jaja, elaludt a rohadék, nem is egyszer - a dög fújja fel ott, ahol van. :)
Önbizalmamat kicsit odavágta, holott annyi volt az egész, hogy egy lusta dög volt, aki jobban szerette a zabálást meg a döglést, mint engem. :P
Ilyenben is volt részem... :/
Ment is a srác a levesbe. :D
Ennél már csak az lett volna cikibb, ha ő alszik el rajtad. :)
Ilyenről is hallottam már.
Ja, és ciki vagy nem ciki,
példa rá, hogy képtelen vagyok fáradtan bármit is csinálni:
az exem nyaggatott, hogy csinálni akar valamit. Hiába mondtam neki, hogy dögfáradt vagyok, csak nem hagyott békén. Hozzáfogott, hogy kielégítsen, és kb. háromnegyed óráig (túlzás nélkül!!!) csinálta is rendületlenül... Én meg elaludtam közben. Fogalmam sincs, hogy meddig aludhattam, de ő egyáltalán nem zavartatta magát. Végül valamiért felriadtam, ő meg még mindig ott vacakolt. Felrángattam, aztán mondtam neki, hogy csináljon amit akar.
Őt meg nem zavarta, hogy félig alszom közben, megcsinált.
Reggel kérdezi: jó volt a szex?
Én meg: milyen szex?
:DDD
Idióta barom volt, meg kell hagyni. :)
Köszönöm, ez jólesett. :)
Ez a "rám tör a vágy, amikor rám néz" amúgy megvan (sokszor), csak hiába vágyakozom, ha egyébiránt meg zombi vagyok. :) Tudom, hogy akkor nem menne velem semmire; én ki tudnám elégíteni (ha akarnám), de ő csak szenvedne velem - az meg úgy hülyeség. Régesrégen még benne lettem volna, de tanultam a régi dolgaimból, és rájöttem, hogy saját magamnak is ártok azzal, ha akaratom ellenére fogok bele a dolgokba. Egyrészt azért, mert kiidegel, ha nem vagyok képes elérni az orgazmust, másrészt pedig a partneremet idegeli ki, ha nem tud eljuttatni a csúcsig, és hisztis leszek. :D
Szóval, inkább néha jobb a szunya.
Úgy érzem, te itt legalább őszinte vagy :) Ez a mindig rámtör a vágy, ha csak rám néz...kicsit olyan ...na mit is mondjak. Lehet csak én vagyok túlzottan kételkedő.
Tényleg szeretem a szexet, a barátomat is, és együtt a kettőt leginkább :) De volt már olyan hogy igenis fáradt voltam, iszonyat fárasztó és stresszes nap, hosszú utazás után, és igenis csak arra vágytam, hogy összebújjunk és aludjunk. És semmi erotikus vonal akkor nem volt. Van néha így.
További ajánlott fórumok:
- Fórumozás, de hogyan?
- Te is szerető vagy? Hogyan éled meg a dolgokat?
- Down-szűrés: vérvétel vagy amniocentézis. Avagy hogyan válik a babavárás aggodalommá?
- Ti mennyi pénzből éltek havonta és hogyan viselitek az esetleges pénzügyi nehézségeket?
- Tudom, hogy fogynom kell, de nem tudom, hogyan kezdjek hozzá.
- Te hogyan becézed a párod?