Hogyan lesz valaki gazdag? (beszélgetős fórum)
Igen,ehhez ész kell...És persze tőke.
De van ilyen.
Tulajdonképpen a mai fizetések megszerzéséhez is nagy szakértelem kell,lassan ott tartunk.
:-)
Gazdagság!?
Az csak kívülről irigyelhető.Valójában nagy szakértelem kell a pénz felhasználásához.Jogosítvány!
Nem dől be az ócska megtévesztő trükköknek.100 ft-ból csak 80-at költ.
Ja:)
De most már beírom abba a fórumba ahol vki azt kérdezte, milyen vállalkozás lenne ma a legmenőbb, azt hiszem, sültgalambra lenne kereslet:DDD arra vár mindenki...
Én értem,de a kérdező konkrétumot kérdezett....Melyre nincs tökéletes válasz.
Az elvonatkoztatott gazdagság szerintem nem ezen a fórumon van :)
Egyébként hiszem, hogy majd mindenkinek adódik az életében lehetőség. Különböző szintű, de van. Sokan észre sem veszik, mások meg nem tudnak, vagy nem mernek élni vele.
Irigykedni, meg a sült galambot várni persze sokkal kisebb erőfeszítésbe kerül.
Ameddig megtudjuk venni amire szuksegunk van, es nem nyujtozkodunk tovabb, mint ameddig a takaronk er, addig egy szam sem jelent gazdagsagot nekem. Mindig is voltak, es lesznek olyanok, kiknek kevesebb van mint masoknak, es olyan is akiknek tobb van mint masoknak.
Ki a gazdag? Hol van annak a definicioja?
Mindenkinek mast jelent a "gazdag" szo!
Ha van egy mill. a bankban, ha 10Mill, ha szaz mill. van, akkor gazdagok vagyunk?
Tobbet fogunk enni, nem fogunk megbetegedni?
A szamok nem szamitanak, ameddig van eleg arra amit szeretnenk megvenni.
Ahogy a nemet mondja, "Tartsuk a Templomot a faluban!"
Ha napi megelhetesi gondjaink nincsenek, ha a csaladunk egeszseges, ha jo barataink vannak, akkor eleg gazdagok vagyunk.
" a Vilagon van eleg minenkinek,
de egy kabzsinak semmi sem eleg"
Igen,szamtalan. De ez nem vonatkozik mibdenkire,ahogy nem is irtam ilyet. Kerdeztek,valaszoltam.
Okos a ferjem,en is..megsincsenek millioink a bankban..
Felsoroltam lehetseges verziokat.
Maskulonben itt a kerdezo nem a lelkigazdagsagokat kerdezte Dodi.. :-)
Igen,ez így van.
Pedig ezek alap dolgok lehetnének,ha minden jól menne.
Természetesen extra profittal adják a termékeiket, ha nem így tennék, idióták lennének, nem üzletemberek. Minek többet fizetni, ha kevésért is elvégzik a munkát, ha XY nem, majd jön más, aki igen.
Az énekesek, színészek (Amerika), kitől lopják a pénzt? Tudtommal tőlük a szegények lopnak (illegális letöltések)...
Nekem az számít "sok" pénznek, amikor valaminek nem nézed meg az árát a bolban, vagy szemrebbenés nélkül tudsz segíteni pl. a szüleidnek, szervezeteknek, alapítványoknak és nem érzed meg a pénz hiányát.
Gazdagsághoz vezető út: elérhetetlennek tűnő cél, és minden apró lehetőség megragadása, bármi áron, ami előrébb visz.
Számtalan oka?
Örülünk,hogy élünk,van melónk.
Ja,a férjem nagyon okos:-)
Akkor most rákérdezek,mennyink van a bankban...
És holnap robotolunk tovább,asszem.
:-)
Gazdag vagy, ha sok jo baratod van, es ha csak lehet, eszrevetlenul segiteni tudsz masoknak.
(egyetlen szemfedore sem vartak meg zsebet.)
Hm....
A trafikolás ment most sokaknak...
Kiváncsi leszek.
Én is ismerek valakit,saját erőből lett sok pénze...
És bizony kérkedik is minden alkalommal azzal,aznap éppen mennyit sikerült elkölteniük.
Néha sajnálom.Mert azt nem hallom,hogy de jó volt ez a nap,olyan boldog vagyok...
Sok mindenben egyezik a véleményünk...
Igen,ha elromlik a mosógép és tudunk venni helyette egy másikat,akkor szerencsések vagyunk,ez így van.
Ma találkoztam egy ismerősömmel,3 gyereket nevel egyedül,albérletben,dolgozik,megfog minden garast...
És mégsem elég a pénze arra,hogy 2000 ft-ért megvegyen egy szandált magának,mert a gyerekek az elsők.Elszorult a szívem,segíteni akartam neki,nem fogadta el.
Nem tudom igazán,hogy akit én ismerek,feladta-e az elveit....
Azt tudom,hogy minden évben 2x mennek nyaralni,saját cége van,gyönyörű házban lakik,gyerekenek Iphone,Apple laptop,stb....
Ezek a tények,bár tudom,hogy másoknak is van ilyen,sőt...
Jól csinálta,csinálja,amit csinál.
Vajon ettől boldog lesz?
Gazdag lehet aki örökölt,örökös, törtető , sok ismerőse van, okos, szóval számtalan oka lehet ennek....
Mindenesetre ma M.O-gon csak munkával nem leszel gazdag.
Ez nem igaz!
Ráadásul sértő is.
Biztosan nem a két keze munkájából.
Úgy általában.
Tudás, jó lehetőség, sok szerencse kell hozzá.
Na és némi munka - esetleg ;)
Az utcában,ahol lakom,két család:
-külfüldről hazatért orvos
-vállalkozó
További ajánlott fórumok:
- Bűn lenne egy elképesztően, hihetetlenül gazdag és sármos férfi szeretőjének lenni? Megtarthatja az ember (a nő) a méltóságát?
- Hat nap telt el és már sokkal gazdagabb vagyok!
- "Mindig a gazdagok járnak jól"
- Mindig a kisemberek segítenek? Hol vannak ilyenkor a gazdag milliárdosok?
- Szerintetek ha valaki gazdag pasival jön össze, miért jön szinte mindenki azzal, hogy úgyis csak a pénz miatt?
- Ma valaki azt mondta, egy gazdag embernek egy új autó pont...