Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Hogyan lehetne egy ballagási csokorba beletenni azt, hogy zongorázni tanul egy lány? fórum

Hogyan lehetne egy ballagási csokorba beletenni azt, hogy zongorázni tanul egy lány? (tudásbázis)

2012. máj. 8. 10:19
Zongorázó plüss állatkát a csokor tetjére. Én láttam már ilyet :)))
2012. máj. 8. 10:11
A szalagra violinkulcsot rajzolni, bár lehet, hogy van is ilyen. :)
2012. máj. 8. 10:03
Kartonpapírból billentyűket hajtogatni, lefesteni, dróttal rögzíteni a csokorban. Szerintem jól nézne ki, ha hosszabb drótok lennének és a billentyűk himbálóznának. :)
6. Fiatal nő (válaszként erre: 3. - A14deb9047)
2012. máj. 8. 10:03
A kották fénymásolása illegális, csak szólok... ;)
2012. máj. 8. 10:00
Kottamintás csomagolópapírral lehetne körbefogni a csokrot vagy esetleg drótból hangjegyeket hajlítani, azt bevonni ezüstpapírral és belekötni a csokorba.

Szia! Szerintem ugorj be egy kreatív boltba és kérdezz rá, nagyon szuper dolgokat tudnak megvalósítani!!!!

És a másik: vannak hangszeres webshopok, ahol zenével kapcsolatos ajándéktárgyak vannak rakással... ezt ismerem, kukkants rá (és ezekből bármit bele lehet csempészni):

[link]

:)

Lefénymásoltatni egy kottarészletet, azt valamilyen szép papírra rögzíteni, tölcsérszerűen összehajtani, és valamilyen jókívánsággal a csokorba illeszteni.
2012. máj. 8. 09:59

Beletűzni pálcikával egy pici játék zongorát és fehér-fekete csíkos csomagolásba tenni:-)

Biztosan lehet ilyet is kapni valahol.

2012. máj. 8. 09:56
Hogyan lehetne egy ballagási csokorba beletenni azt, hogy zongorázni tanul egy lány?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook