Hogyan lehet tisztítani a vesszőből készült szennyeskosarat? (tudásbázis)
Az enyémben belül van egy kivehető huzat. Ez azért is jó, mert az esetlegesen kiálló szál nem szakítja ki a ruhát.
Portalanítást puha kefével oldom meg, nyaranta pedig kis bútorápolóval (Pron...o) is átkefélem. Kb. 10 éve megvan, szép azóta is. :)
Az egyértelmű, hogy szebb! :-))
csak nekem a műanyagban is lerakódik por, ez-az a szennyes ruhák tárolása során a sarkokban, emiatt kérdezem, mielőtt megvenném.
Szia,
Igaz, hogy en nem Magyarorszagon vettem, de kiveheto a belese. Textil, moshato, gombos. En nagyon szeretem. Szerintem nem csak praktikus, hanem szebb is , mint a muanyag.
Sziasztok!
Akinek vessző szennyeskosara van, textilbéléssel, legyen kedves segítsen nekem: ezeknek általában kivehető a bélésük? vagy hogyan tisztítható?
Egyelőre csak ez tart vissza a vásárlástól, hogy nehezen tudom elképzelni, hogy ugyanolyan tisztán tartható mint a mostani műanyag.
SZemélyesen még nem volt alkalmam megnézni ilyet, most az egyik katalógusban akadt meg a szemem rajta (megint).
Köszi ha segítesz!
További ajánlott fórumok:
- Mivel érdemes a mosógépet tisztítani?
- Algás vizű medencét mivel lehet tisztítani a viz leengedése nélkül?
- Hogyan és mivel lehet a legszebben ablakot tisztítani?
- Mivel lehet az ezüstöt tisztítani?
- Ajánlanátok jó általános felület lemosót nagytakarításhoz? Amivel könnyen lehet az ajtókat, konyhát, szanitert tisztítani.
- Hogy kell a gyapjú takarót tisztítani?