Hogyan lehet javítani a tüdő teljesítőképességét? (beszélgetés)
Na ugye...:D
Tudom én ám,hogy mitől döglik a légy!:D
Te meg ügyi vagy nagyon.Egyre jobb lesz,majd meglátod.:)
Ó,az lesz majd a fincsi,amikor izomláza lesz a mellkasodnak...:DDD
De arra is megerősödik,minden oké lesz.Én már elértem azt,hogy ha busz után futok,be sem gyorsul a légzésem.Sima ügy.Előtte?Percekig fulldokoltam utána...:P(szó szerint)
Mielőtt befulladsz lélegeztesd magad.:)
Szóval: ha megemeled a vállaid felfele,akkor könnyebben és jobban kitágul a tüdőd,nem fog úgy erőlködni ebben.Ha még ezt karlendítéssel segíted is,úgy lendületből fogsz levegőt venni.Kvázi: a mellkaskitérést segíted,gyakorlatilag a légzés-rásegítő izmaidat fejleszted.Határozz el egy ismételhető szakaszt.Fusd le és utána állj meg,és csinálj ilyen gyakorlatokat.Amikor már nem erőlködik,akkor újra fusd le a távot.Aztán újra segítsd a légzésed.Aztán megint futás.Én előrehajlással a kilégzésre is rásegítek.Aztán felegyenesedem és karok a magasba lendülnek.Aztán megint le.Stb...Így gyorsabban erősödnek fel a szükséges mellkasizmok.Ne össztávot mérj be,hanem időt.Kezd 15 perccel.
Ez természetes. Csak szépen fokozatosan, idő kell neki. Egyébként a futás a legjobb amivel jól edzheted a tüdődet:)
Szép erős tüdőd lesz.:)
Hú...akkor inkább nevetek! :D
Ma futottam képzeljétek, többet mentem kicsivel, mint eddig és nem volt ki annyira a tüdőm! :) Hátha javulna fokozatosan! :)
Akkor jól gondoltam, hogy lehet egyre többet fogok bírni!Hátha! Már kétszer voltam, de mondom, majd' megfulladtam, pedig olyan jól esett! De megyek ma is, nem adom fel!
Köszi! :)
Szia!
Velem lufit fujattak gyerekkoromban, hogy erősödjön a tüdőm.
További ajánlott fórumok:
- Rosszul lerakott járólapot ki lehet javítani?
- A szemüvegemről letört az egyik orrtartó:( ezt meg lehet javítani?
- Van ötleted? Hogyan lehetne javítani a hangszálaim állapotán?
- Megrepedt acril kádat lehet valahogy házilag javítani?
- Ritmusérzékkel születünk, vagy lehet javítani?
- Hogyan lehet javítani a testtartáson?