Hogyan lehet hópehely jelmezt készíteni? Ötleteket várok! (tudásbázis kérdés)
Szia!
A Te ötleted alapján az én kislányom is hópihe lett a farsangon. Sokat dolgoztam a jelmezén, de nagyon jól sikerült.
Köszönöm az ötletet!!!
Erős kartonpapírból, vagy kartondobozból sniccerrel ki lehet vágni két nagyméretű hópehelymintát (kreatívoldalakon többféle forma van, a legegyszerűbbet válasszátok, azt a legkönnyebb kivágni) (egyet előre, egyet a hátára) temperával befesteni fehérre. Csillámporral lehet dekorálni, ha van időd, nagyon mutatós lesz. Fehér harisnya és hosszúújjú póló az alapruha. A hópelyheket fehér fonállal vagy ajándékkötözővel lehet összekötni a vállán és oldalt, hogy ne essenek le. Ha szeretsz kreatívkodni, kisebb hópehelymintával sapi is készíthető.
Sok sikert!:)
Nem találom, de amint meglesz, jelentkezem. :-(
Rengeteg képem van, ez még fekete-fehér "kőkorszaki", de biztos, hogy meglesz. :-)
Szia!
Én kiskoromban hópehely voltam egy sulis karácsonyi műsorhoz. Fehér harisnya, sapka, hálóing. A hálóingen vattapamacsok voltak felragasztva. Nagyjából ennyire emlékszem.
Fehérbe öltöztetett gyerkőc hátára készíteni kell ezüst színű hópihe díszt.
A dísz: Kartonra háztartási fóliát kell ragasztani és abból kivágni a hópihe mintát ami nagyobb legyen mint a gyerkőc háta ☺
További ajánlott fórumok:
- Otthoncsinosító kreatív ötleteket kérek, vidám, meleg fészket szeretnék
- Mai menü, avagy nyújtsunk ötleteket a tanácstalanoknak...
- Hogyan tudnék mobiltelefon-jelmezt készíteni?
- Az épen maradt, kiszáradt mákgubóból szeretnék kreatív figurákat (állat, virág stb, készíteni )tudnátok ötleteket adni?
- 3-4 éves korosztállyal milyen karácsonyi díszeket szoktatok készíteni, vagy hol találok ilyen ötleteket?
- Hogyan lehetne őzike jelmezt készíteni egyszerűen, gyorsan? Minden megoldás érdekel!!!