Hogyan lehet átvészelni a három műszakot? (Alvás, pihenés, egészség....) (beszélgetés)
Bizony, a potlék sokat számít. Sok "kezdő" segédnővér akik többet műszakoznak, néha több fizetést visznek haza, mint a kb 15 éve dolgozó vágzett nővér.
A végzetteket azért osztják be inkább délelőttre, mert akkor több szakmunka van, mint délután és éjszaka.
Az kibaszás lenne a délelőtösökkel. Nem kapnának délutános és éjszakás pótlékot. Erre nem gondoltál?
A csak délelőttös jóval kevesebb bért vinne haza, mint a műszakozók.
...és délelőtt volt a legtöbb főnök,fújjj de rühelltem én is :D
éjszaka már lehetett dorbézolni,én imádtam éjjel melózni :))) Csak elindulni,volt szar! :)
Szia,én 3 kor szoktam kelni,mikor dolgoztam!Persze csak délelőttös műszakban!Nehezen,de át fog állni a szervezeted,meg lehet szokni!
Alvás?Nem lesz gond,úgy el fogsz fáradni,hogy enni nem lesz kedved!Persze,mikor műszakot váltasz,mondjuk délelőttről éjszakára,és így tovább...akkor az az 1 nap elég ramaty! :S
Egészség?Sok mindentől függ!Ülő-álló munka,főnök,társaság,étkezés,stb....
pihenés?tőled függ,a hétköznapi életedtől,mennyire fér bele más dolog,mit tudsz kiiktatni,vagy mi az amit elnapolsz!Majd kialakul ám :)))
Sziasztok!
Állandó éjszakásból sajnos három műszakban kell dolgoznom. Hogyan lehet túlélni? Főleg a délelőtt érdekel. 4-kor kell kelnem. Hogyan lehet az alvást beprogramozni? Éjszakai bagoly vagyok. Későn fekszem, későn kelek. Ezért nem volt gond az éjszakázással. Nagyon szerettem így dolgozni.
További ajánlott fórumok:
- Kívánj minden nap Jó Egészséget!
- Közmondások, szólások, hasonlatok. Pl: Ki korán kel, aranyat lel. A tisztaság fél egészség. Bagoly mondja verébnek, hogy nagy fejü
- Hogy lehet helyesen kezelni és átvészelni azt, hogy mások kíváncsiskodnak, azzal foglalkoznak, hogy mikor mit csinálok?
- Hogy tudom átvészelni?
- Ki, hogy tudja átvészelni az első heteket egy nem egyszerű csecsemővel?
- Hogyan lehet átvészelni fülfájással pár hetet?