Hogyan lehet átvészelni fülfájással pár hetet? (beszélgetés)
Pocakbarát? :)
Szerintem ez a csepp semmit sem használ, 4x20-at szedek belőle, ráadásul rossz az íze, evés közben kellene bevenni, de nem eszek egy nap 4x...
Egyébként is furcsa ez az egész, a doki gyulladásra írta fel, de hol fáj, hol nem fáj. Most volt 3 nap, hogy elmúlt minden bajom, erre tegnap este újra kezdte. A gyulladás nem egyfolytában fáj? Takarítottam, hajolgattam elég sokat, utána fájdult meg újra.
Én is a meleg sóra szavazom.
Hááát, inkább a dokit kérdezd!
Tudom, hogy abszurd a kérdés, de hátha tudtok tanácsot adni.
Bölcsességfog miatt fáj a fülem, vagyis néha a fülem, néha az állkapcsom. Főleg éjszaka, van hogy aludni sem tudok.
Altatásban fogják kiszedni mind a 4-et, de magas vérnyomás miatt még nem tudják elvégezni a beavatkozást. Szedem a vérnyomáscsökkentőt majdnem egy hete, de nem sokat használt. Jövő héten kell visszamennem a háziorvoshoz, gondolom emeli majd az adagot, vagy ír fel mást.
Voltam a körzeti fogorvosnál is, Dalacint tudott volna felírni, de azt szedtem, nem használt. A háziorvos Cataflam cseppet írt fel, nem használ.
A bölcsességfogam be volt gyulladva, az elmúlt, és tulajdonképpen nem is értem miért fáj a fülem/állkapcsom.
Volt már valaki hasonló helyzetben? Van valami ami használna erre a fájdalomra? Gondoltam a meleg sóra, de attól lehet hogy a fogam gyulladna be újra. Egyelőre nem mertem rátenni semmit.
További ajánlott fórumok:
- A 37.hetet töltöm, kb 20percenként keményedik a hasam.Este arra ébredtem h úgy fáj a hasam, mint amikor megjön.Ez lehet a szülés előjele?
- Hogy lehet helyesen kezelni és átvészelni azt, hogy mások kíváncsiskodnak, azzal foglalkoznak, hogy mikor mit csinálok?
- A terhesség hányadik hetétől lehet tudni, hogy egészésges-e a baba?
- Hogyan lehet átvészelni a három műszakot? (Alvás, pihenés, egészség....)
- A terhesség 16. hetétől mitől lehet erős szorongás?
- Kétféle probléma miatt várom a jövő hetet, lehet mindkettő...