Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Hogyan lehet a szörpfoltot kiszedni a kanapéból? (tudásbázis kérdés)
nekünk a kárpittisztító vált be
takarítógéppel szerintem ki lehet szedni
Vanish szőnyegtisztitóval!
Vanish szappan.
Alaposan bedörzsölöd, hagyod néhány percig és kiöblíted, kipucolod. ha szükséges, megismétled a műveletet mégegyszer.
Dr Beckmann gyümölcsfolt eltávolító. Nekünk nagyon bevált!
WELL DOONE St. MORITZ szőnyegtisztító koncentrátum!! Tuti tipp,nálam bevált !
Vanish szőnyegtisztitóval :)
probald meg ultraderm kezmosoval.
Vanis nekünk is jo szokott lenni.
A Vanish tuti jó, az én lányom is mindent az ülőgarnitúrába kent, és most takarítottam ki vele.
Nálunk nem lehet olyat venni, amit ajánlottál. :((
Ma veszek Vanisht, talán az segít.
Oksi, majd utánanézek nálunk a háztartási boltban.
Talán van.
A Hipolyt-ról még nem is hallottam.
Hol lehet venni ilyet?
A friss foltokra kösz a megoldást, de a régi foltokkal még mindig nem tudok mit kezdeni csak a Vanish jó rá, de sajna az drága.
Ha azonnal észreveszed a foltot szórj rá bőven sót (ez felszívja a nedvességet zsírt cukrot) majd ecetes meleg vízzel dörzsizd át tényleg hatásos és nem kopik a kárpit.
A vanish tényleg jó, én is csak az használom, a híg oldatot is, a szappant is és a szőnyegtisztitót is. Mindegyik jó, megéri az árát.
A foltra szerintem a higból is rárakhtsz, hagyd állni és utána dörgöld ki.
(én a foltra szoktam rakni, egy napot hagyom állni és utána mosógépben kimosom.)
És hogy kell alkalmazni?
A habját?
A Vanish szőnyegtisztító nekem még a két hetes (!) (nem vettem észre hogy odacsöppennt) tartós hajfesték-foltot is kiszedte! Egy szörpfolt gondolom annál sokkal könnyebben kijön.
Cstlakozom. a vanish minden formájára igaz amit reklámoznak róla, pedig én nagyon szkeptikus vagyok a reklámokkal, de pl a függönymosója is tökéletes, nem beszélve a folttisztitójáról, de a fehérítő is
nekem a vanish szönyeg és kárpíttísztító eddig mindig bevált (két kisgyerek mellett)
Valaki ismer esetleg valamilyen házi praktikát a szörpfolt eltűntetésére a kanapéból?
Vagy melyik tisztítószert ajánljátok?
Hogyan lehet a szörpfoltot kiszedni a kanapéból?
További ajánlott fórumok: