Hogyan lehet a HoxAkasztófában 21 betűs szót 4 másodperc alatt kirakni? (tudásbázis)
Pont úgy, ahogy 28 betűset 7 mp alatt. :)
személyiségfejlesztő tréning
1. bogyoka6 0 7 2013-02-26 12:55
(Egyébként nem szó, hanem feladvány. :D)
Anno úgy lehetett, hogy gyors volt az illető gépe, és nem volt még ennyi beküldött szó, így azt a "párat" csuklóból kirázták. Plusz lehet, hogy a feladott szó állt összesen 5-6 betűből.
Nekem pl. mennek a másodpercek azzal is, hogy mellékattintok és le kell okéznom, hogy "ezt a betűt már elhasználtad", sőt, ahhoz, hogy a feladvány megfelelő magasságban legyen, görgetéssel kell kezdenem.
Valamikor még Ronettként voltam itt, akkor nekem is gyorsabban ment, mint most.
Szia!
Ne furcsáld!Sokat kell játszani aztán lehet hogy neked is sikerülhet.Ha jól megnézed 8% a teljesítményem,tehát nem a megfejtés a lényeg nekem, hanem a gyorsaság.Ugyanis ez a játék erről szól.Általában csak a rövid szavakat fejtem meg, a többit hagyom.Sok sikert neked is!
Eleinte én is mérgelődtem.Kifejezetten elkeseredtem amikor egy rekordom odalett.Ma már csak a játék öröméért no meg egy kis függőség is van benne:))
Játszani jó!!!
További ajánlott fórumok:
- Hogyan lehet a HoxAkasztófában ilyen szuper eredményeket elérni?
- Szédülés 1-2 másodpercig, csak vizszintes helyzetben fekve... mitől lehet?
- Hogyan tudnak egyesek kirakni 4 másodperc alatt egy "akasztófamegfejtést?"
- Ébredés után egy másodpercig gyakran emberi alakot látok az ágyam felett, ez mi lehet?
- Hogy lehet egy 8 betűs szót /helységnév Hoxaakasztófa / 2 másodperc alatt megfejteni?
- Mozilla böngészőm van. Néhány napja szinte minden másodpercben kiírja a gépem, hogy nem válaszol. Mi lehet a baj? Mit tegyek?