Hogyan legyünk pozitívak? (beszélgetés)
Pontosan! Nem érdekel, hogy nem olyan a testem, mint 20 éve. Nem kell tökéletesnek lenni, hogy az ember vonzó legyen!
A testünk , szépségünk változik, de mi ettől maradhatunk önmagunk.
Fogadd el magad és élvezd az életet, a virágok színét, a nap melegét, a hűsítővíz ízét az egészséged stb.. Ne vedd természetesnek ezeket a dolgokat. Légy hálás érte.
Tanuld meg kényelmesen érezni magad a kedvenc ruháidban. Soha ne érdekeljen, ki mit gondol rólad, mert magaddal kell együtt élned, nem mással.Tehát, ha neon színt akarsz hordani, akkor tégy úgy.
A problémák. Mindenkinek van.Nekem is, amin tudok változatok, amin nem, azt elnapolom, vagy bedobozolom.
Mindenkinek vannak hibái, nekem is.Csak a megfelelő társ kell, aki elfogadja ezeket.
Testi hibák. A nők felfújják ezeket. Ha rendben van a lelked, akkor a tested is. Aki szeret, annak akkor is tetszeni fogsz, ha narancsos lesz a lábad és a melled a derekad köré csavarodik egy óvatlan pillanatban. A lényeg, ragyogj. Legyél őszintén mosolygós. A szomorkás embereket te sem szereted.
A negatív gondolatokat told el. Amint eszedbe jut, gondolj valami szépre. Ezt idővel ki tudod tolni, egyre kevesebbszer fog eszedbe jutni. Gyakorold. Én ezt tettem.
A lényeg, hogy szeresd magad.
Hirtelen ennyi. :)
Sziasztok hogyan legyünk pozitívak hogyan kezdjük el hogyan legyen önbizalmunk?
Hogyan változunk jobb emberré hogyan változunk pozitívabb?
További ajánlott fórumok:
- Hogyan NE legyünk tökéletes anyák
- Segítsünk egymásnak meglátni a JÓT ebben a helyzetben, mire jut több időnk, ha már nem mehetünk sehova és hogyan legyünk pozitívak!
- Volt itt valaki úgy, hogy UH-n nem látták a terhességet közben pedig a tesztek pozitívak voltak?
- A tesztek pozitívak, de az ultrahangon nem látszik semmi
- Már nem vagyok várandós, mégis erős pozitívak a tesztek....
- A méhben való felritkulás lehet baba? Tesztjeim pozitívak! 5+3 hetesen nem látott a doki mást!