Hogyan kezelnéd, hogy munkanélküli lettél? (beszélgetős fórum)
Emberek, a maximum pénz hihetetlenül kevés!!!
Igaz, hogy br 2680Ft/nap lenne (-9%), de hogy lett ebből 38000Ft?
Talán lehetnék depressziós, sőt lehet hogy vagyok is. De inkább azt nézem, mit tanulhatok ez alatt a remélem rövid idő alatt. Le kellene régen tenni 2 nyelvvizsgát, amihez a tudás megvan, csak időm nem volt hozzá. Most van. Most újra elővettem a gépírás könyvet, gyakorolok napi kb 1-3 órát, mert szeretnék adminisztratív állásban elhelyezkedni főállásként. Kb azt is tudom hol, most már csak tényleg a gyakorlás kell.
No és végre átkutizhatom az összes félretett papírt, megvarrhatom, megköthetem amik rám várnak.
Olyan szép, amikor délelőtt besüt a nap a szobába, s nekem nem kell a munkahelyre rohannom!
Ráadásul az exfőnökeim egyike sem hiányzik.:))
Munkanélkülin vagyok. Október 1-től.
Megkapom a maximum adható járadékot, így kaptam ebben a hónapban 38000 Ft-ot.
Ez továbbra is ennyi lesz?
Én is sok helyre pályázgattam. 90%-ban nem jeleznek vissza. Általában a fiatal, vékony, magas, szőke, hosszúcombú lányokat veszik fel, nem a negyvenes nőket.:((
én is veszélyben vagyok kicsit, egy hete majdnem kirúgtak, mert állítójag hiányom volt (bár erről nem láttam semmilyen papírt vagy bármit)
De biztos bepánikolnék. Több ismerősöm is van aki évek óta nem találnak munkát. Én már nem szeretem a munkám, de legalább van. Még...
Egyébként ezen én is csodálkoztam,hogy válaszoltak és vették a fáradságot,hogy írtak nekem.Bár az az igazság 2 helyre kérték az eredeti erkölcsi bizonyítványt és azzal együtt küldték vissza.
Melyik megyében laksz?
Egyébként az egyik helyen nincs elég végzettségem a másikra túl sok,a főiskolát elkezdtem pont a közepén járok,csak most azt se tudom hogyan tovább,nincs miből tandíjat fizetni!
Én több mint kétszer ennyi munkaviszony után kerültem ilyen helyzetbe. Tavaly óta küldözgetem az önéletrajzomat, kb. 50-ből 2 válaszolt.
Amúgy felsőfokú végzettségem van, nagy gyerekeim, de mégsem jön össze semmi. A munkanélkülim most jár le októberben.
Hogy utána mi lesz, fogalmam sincs.
Megértelek, és remélem hamarabb lesz szerencséd, mint nekem.
Sziasztok!
Iskolából kikerülve rögtön munkába álltam és folyamatos munkaviszonyom volt azóta,és jött a nagy törés létszámleépítés.Beleestem én is 12 év után,ne tudjátok meg mit éreztem,ugyanakkor valahol megkönnyebbültem.Nem ugyanaz volt már,kicserélődött nagyon sok ember és sajnos a rosszakból kaptam eleget,én még ennyi "áspis kígyóval" életemben nem találkoztam.Az a lényeg segítettek,hogy a listába kerüljek,nagyon sokat ártottak nekem és tudták nagyon jól,hogy nem vagyok egy olyan tipus,hogy neki megyek mindenkinek,csak um.csenben tűrök.Augusztus 16.-án telt le a felmondási időm,majd egy hónap tp.Eleinte jó volt itthon szó szerint hónapokba telt,hogy kipihenjem magam a munkahely után.Azhtán bejelentkeztem életemben először munkanélküli hivatalba,érdekes érzés volt.Eddig 5 helyre adtam be az önéletrajzomat abból 4 helyről visszaértesítettek,hogy sajnálattal............,nem tudom ezt meddig tudom elviselni.
További ajánlott fórumok:
- Munkaerő-kereslet avagy munkanélküliség
- Kit hogyan visel meg a munkanélküliség?
- Hogyan tudok munkanélküli bátyámon segíteni?
- Hogyan számolják a munkanélküli segélyt?
- Hogyan tudhatom meg, milyen tanfolyamokat támogat a munkanélküli központ?
- Tudja valaki, hogy, hogyan számolják ki a munkanélküli járadékot?