Hogyan tudhatom meg, milyen tanfolyamokat támogat a munkanélküli központ? (tudásbázis kérdés)
Hát, ez nem jó hír:(
Mindenesetre megkérdezem a hivatalt.
Köszönöm az eddigi válaszokat:)
További kellemes hétvégét!!
nekem is van egy ilyen gyanúm...nagyon megnyirbálták az utóbbi években a támogatásokat.
jártam olyan tanfolyamra, amire sokan úgy jártak, h majd a munkaügyi kp. téríti x. részét, aztán kiderült, h mégsem térítik, hányinger az egész.
Jaja, ez lehet az!!
Az általuk indított tanfolyamok vagy beteltek, vagy kevés van.
Akkor erre gondolhattak: én keresek egy tanfolyamot, és ők megmondják, hogy támogatnak-e, és hogy milyen mértékben?!
Ilyesmi?
Hát, ez nem túl biztató:(
A munkanélküli segély ma már nem is tart másfél évig:(
Asszem, talán 9 hónap...
Hát, ha mégis tud valaki segíteni, várom a többi hsz-t is:)
Köszi Katus, figyusz!
Nem lehetne megkérdezni esetleg e-mailben vagy telón az uncsitesódat, hogy segítsen??!! Ha neki sikerült, akkor mégsem lehetetlen!!
A minimálbérrel pláne ne számolj... Nekünk is fűt-fát ígértek, hogy heti 20 órás tanfolyamra keresetpótló jár (először minimálbért, majd a minimálbér 60%-át ígérték). Ehhez képest a 14 fős csoportból 13-an egy vasat sem kapunk... :(
Ja, és majdnem másfél évet vártam, míg egyáltalán bekerültem egy tanfolyamra.
Hát, magam sem tudom, szerintem a húgom félreértett valamit...
Azt mondta, neki kell keresni tanfolyamot, olyat amelyiket támogat a központ, és még minimálbért is adnak...
Hát, nekem már akkor neccesnek tűnt, de mivel neki nincs számítógépe, megígértem neki, hogy utána nézek...
Szia !!!!!!
Nem a húgom Gyálon lakik.
Dabashoz tartozik. Én olyat hallottam, hogy támogat a munkanélküli központ más tanfolyamokat is, csak neked kell megkeresned:( Erről nem tudsz semmit?
Azt mondták a húgomnak, már nincs hely támogatott tanfolyamjaikon!
Ezért engem kért meg keressek neki olyan tanfolyamot, amit támogat a munkanélküli hivatal:(
Próbáltam, de nem sikerül, nem tudom, hgyan tudnék rálkeresni!
Tudna esetleg valaki tippet adni, hogyan tudhatom meg, milyen tanfolyamokat támogat a munkanélküli központ?!
Előre is köszönöm.
Ja, a keresőbe már beírtam, de nem sokra mmentem vele:(
További ajánlott fórumok:
- Tanfolyam munkanélkülieknek
- Okj tanfolyamra támogatást kapnak a Kismamák?
- Ha valaki munkaügyi központon keresztül akar tanfolyamot elvégezni, ahoz bekell jelentkezni munkanélkülinek?
- A Munkanélküli Hívatal finanszírozza a műkörmös tanfolyamot? OKJ-st?
- Gyes alatt munkanélkülit lehet kapni, vagy tanfolyamra járni?
- Két hónapja járt le a munkanélküli segélyem. Mehetek-e így a munkaügyi központ által támogatott tanfolyamra?