Hogyan kezdjek az ismételt földrajz érettségihez? (tudásbázis)
Nem az igazgatóhoz.... Szerintem elég csak a titkárságra ELŐSZÖR, felesleges a föci tanárod leterhelni...
1. titkárság (bizonyítvánnyal, érettségivel)- ott látni fogják hogy van belőle érettségid, de megmondod hogy javítani szeretnél az éven, vagy amikor elindulsz..
2. megnézik, és tájékoztatnak a következő lépésekkel...
3. nem biztos hogy ahhoz a tanárhoz kerülsz, ahol végeztél. Ha igen, akkor mákod van. Elmondod neki a bajod, ad egy tétel sorozatot, otthon kidolgozod, és néha bejársz hozzá konzultációra.
4. elkéred a vizsga időpontját, viszed az atlaszod, és írásbeli majd szóbeli....
:)
Én azért a föcire gondoltam mert az infót nem nézik a jegyeim között de a földrajzot igen :)
Szóval akkor csak annyi lenne hogy bemegyek a földrajz tanáromhoz, viszem a bizonyítványokat és ennyi? Csak mert én meg azon gondolkodtam hogy az igazgatóhoz kellene mennem....
én estin tettem le az érettségit, föci helyett infót választottam, könnyebb mint a föci... és többet is érsz vele :S
Na mindegy, a lényeg hogy nálunk úgy működött hogy jött vki, bement a titkárságra, vitte a bizit, és az érettségijét is, aztán megmondta hogy miből szeretne érettségizni, javítani... Befizette a pénzt, és megkereste a tanárt, elkérte a tétel listát, és megtanulta...
Érettségin megjelent, és leérettségizett...
Sajnos nincs elég pontom ahhoz, hogy szeptembertől olyan szakon tanuljak amit szeretnék, ezért arra gondoltam hogy megpróbálnám a földrajz érettségit :)
De nem tudom hogy induljak el...ahol érettségiztem gimi, ott az igazgatóval kellene beszélnem erről? Vagy kihez kell fordulnom? Tudnátok nekem mondani erről valamit?
További ajánlott fórumok:
- Hogyan lehet díjmentes az érettségim?
- Véleményetek szerint hogyan fogják befolyásolni az idei érettségik a felvételi ponthatárokat?
- Hogyan lehet felkészülni történelem írásbeli érettségire legjobban?
- Hogyan készüljek fel töri írásbeli érettségire?
- Mikor lesz a földrajz érettségi?
- Emeltszíntű érettségi földrajzból és biológiából