Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Hogyan kezdjek az ismételt földrajz érettségihez? fórum

Hogyan kezdjek az ismételt földrajz érettségihez? (tudásbázis)

2012. febr. 3. 10:18

Nem az igazgatóhoz.... Szerintem elég csak a titkárságra ELŐSZÖR, felesleges a föci tanárod leterhelni...

1. titkárság (bizonyítvánnyal, érettségivel)- ott látni fogják hogy van belőle érettségid, de megmondod hogy javítani szeretnél az éven, vagy amikor elindulsz..

2. megnézik, és tájékoztatnak a következő lépésekkel...

3. nem biztos hogy ahhoz a tanárhoz kerülsz, ahol végeztél. Ha igen, akkor mákod van. Elmondod neki a bajod, ad egy tétel sorozatot, otthon kidolgozod, és néha bejársz hozzá konzultációra.

4. elkéred a vizsga időpontját, viszed az atlaszod, és írásbeli majd szóbeli....

:)

2012. febr. 2. 16:17

Én azért a föcire gondoltam mert az infót nem nézik a jegyeim között de a földrajzot igen :)

Szóval akkor csak annyi lenne hogy bemegyek a földrajz tanáromhoz, viszem a bizonyítványokat és ennyi? Csak mert én meg azon gondolkodtam hogy az igazgatóhoz kellene mennem....

2012. febr. 2. 16:12

én estin tettem le az érettségit, föci helyett infót választottam, könnyebb mint a föci... és többet is érsz vele :S

Na mindegy, a lényeg hogy nálunk úgy működött hogy jött vki, bement a titkárságra, vitte a bizit, és az érettségijét is, aztán megmondta hogy miből szeretne érettségizni, javítani... Befizette a pénzt, és megkereste a tanárt, elkérte a tétel listát, és megtanulta...

Érettségin megjelent, és leérettségizett...

2. keettee (válaszként erre: 1. - Nana06)
2012. febr. 2. 15:51
Akkor érettségizhetsz ha 2 évig tanultad a földrajzot. Egyszerűen menj be a föci tanárodhoz és majd segít neked.
2012. febr. 2. 15:48

Sajnos nincs elég pontom ahhoz, hogy szeptembertől olyan szakon tanuljak amit szeretnék, ezért arra gondoltam hogy megpróbálnám a földrajz érettségit :)

De nem tudom hogy induljak el...ahol érettségiztem gimi, ott az igazgatóval kellene beszélnem erről? Vagy kihez kell fordulnom? Tudnátok nekem mondani erről valamit?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook