Hogyan kell porcelán virágot csinálni? (tudásbázis)
:) Hát lehet,de egyelőre megelékszem a csálé virággal is. :D Nem lesz semmilyen alkalom vagy ilyesmi,és csak maganak csinálom nem másnak. Most egyelőre ennyit szántam rá. Lehet,hogy majd később beruházok egy jobb ecsetre és porra.
A jelenlegi porom gyanítom,hogy noname-nek számít.
De gyakorolni bőven jó,még ha nem is lehet vele igazán jó virágot csinálni.
Köszi a válaszokat! :)
Hát szar ecsettel sosem fogsz normális virágot csinálni, az tuti. De mondom, a cn-es ecset az ok.
milyen port vettél?
kevés liquid kell, és kevés por. ja, és nem árt egy profi ecset sem. Nagyon nem mindegy,milyen az ecset.
a youtube tele van vele, nail design, nail artist szavakra kell keresgélni. De baromi sokat kell gyakorolni, hogy normálisan menjen.
Hozzáértők segítségét szeretném kérni abban,hogy pontosan hogyan is kell porcelán virágot csinálni. Anno mikor volt műkörmöm láttam,hogy hogy csinálja. Én is vettem ecsetet,port és liquidet,de sajnos nem nagyon jön össze a dolog.
Belemártom a liquidbe egy kicsit az ecsetet,aztán a porba. De mikor megpróbálnék szirmot formázni olyan folyós lesz :S
Mi ennek a technikája?
További ajánlott fórumok:
- Mp 3-at mire kell konvertálni, hogy zenei cd-ét tudjak csinálni, amit normál cd lejátszón is le lehet játszani?
- Mennyi felülést kell csinálni ahhoz, hogy sok édesség mellett is csökkenjen a has?
- A szakítás "művészete", vagyis miként kell csinálni?
- Hobbiból szoktam varrogatni és érdekelne, hogy ha egyéni vállalkozóként szeretném ezt csinálni kell hozzá szakirányú végzettség?
- Adategyeztetés feltöltőkártyánál - létezhet az, hogy azért kell szerződésmódosítást csinálni mert új személyigazolványom van?
- Óránként, 1, 5 óránként szoptatni? Ezt hogy kell csinálni?