Hogyan kell kitölteni az adóbevallást, ha neten akarom csinálni? (tudásbázis)
Igen, a Java keretprogramot kell letölteni,
hogy fusson az AbevJava
Elég szerencsétlen program
Bocs, annyira már nem emlékszek, nekem régen fent a gépemen a program.
Arra emlékszem, hogy kell valami keretprogram, de ez a lenti linken ott van, majd telepíteni kell a linkelt 17SZJA nyomtatványkitöltő programot.
Ha megnyitod a programot (ÁNYK-ként lesz telepítve), akkor rámész az Adatokra -----> Új nyomtatvány, és ott meg kell keresni a 1753-ast.
17SZJA, igen
Maga a nyomtatvány 1753, ha a program már le van töltve és működik
17szja nyomtatvány kell?
vagy másik??
és köszi a választ
Itt mindent megtalálsz!
És igen, a NAV megcsinálja kérés nélkül, de csak május 20-a után utal, a 31. napon kapod meg a visszatérítést. De amit megcsinál a NAV, abban nem jelenik meg a visszatérítés, így azt Neked kellene mindenképp korrigálni.
Így viszont egyszerűbb, ha Te csinálod meg, a programmal baromi egyszerű, ügyfélkapun (ha van) beküldöd, és ott a pénz a 31. napon a számládon.
Én február 2-án adtam be, hétfőn tuti kapom a visszatérítést.
sziaszotk!
Tudnátok segíteni abban hogy mit kell letölteni szja bevalláshoz? milyen program, melyik nyomtatvány? köszi
További ajánlott fórumok:
- Hogy lehet a számítógépen megcsinálni az adóbevallást?
- Hogyan kell a neten telepiteni az APEH programját éa aztán hol kell kitölteni, ha csak a normál adóbevallást akarod megcsinálni?
- Aki gyesen van itthon és nem dolgozik, annak kell adóbevallást csinálnia? Nekem nem küldtek semmit. Tavaly igen.
- Hol kell a neten adóbevallást írni, kitölteni? Az apeh.hu? Ott nem nagyon találtam ilyen menüt, de lehet csak én vagyok ....
- Hogyan kell kitölteni az adóbevallást?
- Rehabilitációs ellátás+őstermelői bevétel - milyen adóbevallást kell kitölteni?