Hogyan kell a régi könyvből újat varázsolni? (tudásbázis)
a doh kivételével
minden, saláta , kosz stb.
Valami szép új ruha is kellene neki, takarja a "ráncait".
Van amelyik ükmama korban van.
Akkor igyekszem képezni magam, hátha könyvkötő lesz belőlem.
Mosás márt megvolt
Baccus kell nekem guberálni! :-)
Meg tudod csinálni te is, nem kell ezért könyvkötőhöz menni.
Akkor lesz a legszebb, ha szétszeded a régi kötést, és újra ragasztod, újra összeállítod.
Válaszd ki, hogy mit szeretnél csinálni vele. Lehet, hogy csak a fedelét szeretnéd frissíteni?
Pontosan mi a diaglózis? Salátás vagy koszos is?
Ha csak esnek szét, akkor házilag textil borítót tudsz készíteni, viszont ha dohos, akkor sokat nem tudsz tenni. Itt hoxán olvastam praktikákat a doh ellen, de csak talán bejön szerű tippelgetések voltak. Én nem hiszem, hogy működne. Amelyik könyvnek olyan szaga van, hogy nem bírja az ember elviselni, azt nem szabad megtartani.
A házi ragasztás akkor fog menni, ha van otthon satutok. Ehhez elég pontos leírásokat találsz a neten. Enélkül szerintem kár nekiállni.
A varrott kötés nehezebb, és a régi lapok sorszor kevésbé bírják.
ezért a pénzért újat is lehet venni
Valami házi módszer kellene.
Sziasztok
Ma guberáltam :-)
Valaki kidobta a régi könyveit, abból válogattam.
Szegény könyvek ! Nem tudom hol tartották, de szörnyen néznek ki.
Főző program is kevés lenne :-(
Hogyan lehetne ezeket tisztítani, ragasztani , valami elfogadható állapotba hozni?
További ajánlott fórumok:
- Egy hölgy, aki naplót vezet arról, hogyan tud napi 1500 Ft-ból meleg ételt, gyümölcsöt varázsolni
- Hogy lehet gyönyörű tündérkertet varázsolni
- Járólap fugáját mivel tudnám újra fehérré varázsolni?
- Ki ért hozzá? Egy teszt alkalmával a gyereknek el kellett varázsolni a családot és úgy lerajzolni. Ki tudná nekem elemezni?
- Értékpapír jogi vizsga: feltétlenül kell hozzá tanfolyamot végezni (elég borsos ára van) vagy elegendő könyvből felkészülni rá?
- Katedra-nyelviskola német képzésen milyen könyvből kell tanulni?