Hogyan kell a FŐGÁZ oldalán az óraállást rögzíteni? (tudásbázis kérdés)
Biztosan nem. Nekem 1-4-ig van diktálási lehetőségem, augusztusban is sikerült. Sokáig regisztrálás nélkül tettem, aztán regisztráltam, mert így könnyen visszanézhetők az adatok. És akkor is kell diktálni, ha nulla volt a fogyasztás, mert ellenkező esetben ki tudja milyen algoritmus alapján számláznak következő hónapban.
Valószínűleg ebbe az eddig jól működő alkalmazásba is belepiszkált valami nagytudású okospalacsinta.
Itt képi chapta van. Pl. ki kell jelölni 12 képből azokat, amelyeken közlekedési tábla van, vagy amelyiken autó szerepel.
Olyan kis ügyesek ezek a mai biztonsági rendszerek.
Biztos lehet, mivelhogy én úgy fizetem, nem papiralapon
XXI.sz-ban nehogymár kiszálljak a fotelböl egy csekkért :)
Ennél már csak az otp pénztárakba való bejutás körülményesebb. 3x kér képi chapta azonosítást, hogy nem vagy automata, miközben kiküld 2-3 ellenörző linket.:)
Nem is akarom látni a számlámat, csak félévente.
Persze kiderül, de a biztosnság kedvéért kell user és jelszó
Netes bankba sem csak emillel lépek be, sőőt nem is azzal
Teljesen hibátlanul, flottul működött éveken át. Gondolom, újraregisztrálást nem engedélyezi. Előző levélben ígéret volt, hogy direkt link lesz azok számára, akik korábbi rendszerben jelentettek. Saccperkábét fogok írni úgyis, mert a mérőberendezés egy vidéki házban van.
Olyan egyszerű ez, akár egy marék lepke...
Digitális villanyóra témáját már lepattintottuk, éves leolvasásra, addig átalányt fizetünk. Akár a régi szép időkben... :D De miért van szükség ehhez modern felszerelésekre?
Az elmű-nél az elmúlt időszakban három különböző oldalon lehetett bejelentkezni. Egyik sem fogadta el a másikon érvényes jelszót, de a regisztráció mindegyikre érvényes volt. Ezt hozta a felhasználóknak az elmű-émász összevonása.
Biztosan jól átgondolt stratégia van mögötte.:)
Valamit nagyon rosszul csináltok
Firefoxxal, Vivaldival, Operával is be tudok lépni és diktálni
0640-474-474
Én ezen diktálom,egyszerűbb...
Ha kicsúsztál az időből is hivd ezt a számot!
Most van diktálási időszakom, de elvesztettem a türelmem. Nem tölti le az oldalt, nem fogadja el a jelszót. Kértem újat, azt sem.
Nem diktálok - fogyasztásom most nincs.
Korábban, hónapokkal ezelőtt olyan prímán működött.
Nekem semmi problémám vele. Sőt, nem is vagyok hajlandó regisztrálni, és így is simán be tudom írni az óraállást.
Lejjebb kell tekerni.
Nem diktálási idő probléma van. Darabig azt hittük, hogy azért nem, mert levél szerint 27-étől lehet, viszont ma is ugyanazzal a hibával utasít vissza.
Feladtam... van valami olyasmi, hogy aug. 13-tól direkt link lesz, ami megfelelő helyre irányít, kivárom.
Kolléganőm sosem diktált régi platformon, most szeretett volna regisztrálni az új azonosítóval, nem sikerült.
Én használtam a régit, nekem sem sikerült :D
"Nem létező felhasználó", ez a hibaüzenet.
Régin már nem lehet diktálni.
További ajánlott fórumok:
- Hogyan lehetne a gépjármű oldalablakaira szúnyoghálót rögzíteni?
- Miért nem tudok windows movie maker segítségével videót rögzíteni?
- WC tetőhöz alátét. A műanyag csatlakozó, amivel a WC csészéhez kell rögzíteni eltört. Hol kapok hozzá másikat ?
- Mivel lehet házszámot rögzíteni nemesvakolatra?
- Ustream.tv oldalról hogy lehet felvételt rögzíteni? Milyen program szükséges hozzá?
- Mivel érdemes rögzíteni a padlószőnyeget/ PVC-t?