Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » WC tetőhöz alátét. A műanyag csatlakozó, amivel a WC csészéhez kell rögzíteni eltört. Hol kapok hozzá másikat ? fórum
WC tetőhöz alátét. A műanyag csatlakozó, amivel a WC csészéhez kell rögzíteni eltört. Hol kapok hozzá másikat ? (tudásbázis)
Lehet kapni fémből is, jobb, mint a műanyag és nem törik el. Mindenféleképpen vidd magaddal a csavart, mert több féle van. Bármelyik Obi és egyéb épitőipari szakáruházba is kapható.
Szia!Mi árulunk wc zsanért,de néztem az adatlapod,sajnos nagyon messze laksz hozzám.Igaza van az előttem szólónak,300-400ft-ba kerül,és kis szerelvényboltokban tudod beszerezni.Ja.és még 1 tanács,hogy vidd magaddal mintának,mert legalább 2-3 fajtát forgalmaznak.
szerintem jobban jársz ha egy kis szerelvény boltba mész be és ott kérdezed meg hogy egy alkatrész mennyi. Tapasztalatból mondom, hogy bizonyos kiegészítők sokkal olcsóbbak a kis szerelvény boltokban. Nekem is egy wc kütyü kelet pont múltkor és 350 ft volt.
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.