Hogyan ismerkedjek meg vele személyesen is? (tudásbázis)
18 vagy.. gondolom.
33 múltam.
Még én sem fejtettem meg a férfiakat. De a legrosszabb: igazából nem sok különbség van a 18 éves és 40 éves fiúk között! :)
Ki nem néztem belőled!:DDD
Biztos öregszem....
A fiúk úgy szokták,hogy elkezdenek likeolgatni minden képet én felfedezem,hogy mitől zizeg vadul a telefonom épp garázdálkodik vki a 3 éves fotóim között és hopp már jön is az üzenet.
Fordítva nem tudom működik e de ha sűrűn látja a neved lehetséges,hogy felfigyel.
Volt egy csaj aki 'véletlenségből'rossz embernek küldte az alul öltözött képeit :D
Én ha magamból indulok ki hiába tetszett egy fiú ha ő nem kezdeményezett én hagytam a dolgot:)
Akkor írj rá, hogy "köszönöm hogy visszajelöltél. Rég láttalak, hogy vagy?"
Ennyi. ;)
Így van!
Nem tartja elég érdekesnek a csajt, hogy beszéljen vele.
Nem kell ezt túlragozni.
No para kedves fórumindító!
Nem ő lesz a férjed, sem gyermekeid apja, unokáid nagyapja.
Az én időmben még a férfiak udvaroltak, de hát már annyira vén vagyok, nem értek az ilyen újmódihoz. Szerencsére vannak még olyan férfiak (fiatalabbak is), akiknek nem a nő kell tegye a szépet, sőt olyanok is, akik visszataszítónak tartják ha a nő tolakodik. A hódítást hagyjuk már meg a férfiaknak!
Te már bejelölted, visszajelölt. Tudja, hogy létezel, kapcsolatba léphet(ne) veled, ha akar(na).
További ajánlott fórumok:
- Miért olvassa a személyes blogom, ha nem akar szóba állni velem?
- Személyes jóslás vs. távjóslás. Vélemények, tapasztalatok?
- Lyrica 75-150mg kapszula - személyes tapasztalatok és vélemények
- Mi a véleményetek a 100%-ban természetes anyagokból készült parfümökről? Van-e személyes tapasztalata valakinek róluk?
- Autóbiztosítás díja személyesen lett tisztázva, de véletlen csekken is fizetve lett, viszont nincs látszata a biztosítónál, mit tehetek?
- Hogyan ismerkedjek meg vele?