Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Hogyan gyógyul a lehető legszebben az égési sérülés? fórum

Hogyan gyógyul a lehető legszebben az égési sérülés? (tudásbázis kérdés)

2009. jún. 10. 15:42
Én tojásfehérjével kenem,mindig van a mélyhűtőben,úgy hidegen is jó rákenni,mert még hűsít is.Nagymamámtól tanultam,én 55 éves vagyok.
2009. jún. 9. 11:54

A kezemre forró olaj fröccsent, az egész jobb alkarom lila lett és hólyagos. propolisszal kentem, másnap lehámlott, egy hét múlva egy halvány folt maradt, gondolom az is nemsoká eltűnik :)

propoliszt méhésztől, méztermelőtől vehetsz, mi piacon vettünk egy üvegcsét 600 ft.-ért, de sok más mindenre is jó, keress rá a neten!

2009. jún. 9. 09:26
Köszönöm szépen mindenkinek a tippeket! Körömvirág van itthon, majd akkor azt kipróbálom, kár, hogy annak a tapasznak nem tudod a nevét, adel.
2009. jún. 8. 15:45
Szia! Én a bőrgyógyászaton voltam, ott kaptam krémet, amivel naponta többször krémeztem, és szép lett!
4. adel07 (válaszként erre: 1. - Nyuce)
2009. jún. 8. 15:34
Nekem a forró víztől volt égési sérülésem,a házi orvostól kaptam valamilyen tapaszt a neve sajnos nincs rá irva.Áttetsző szinű lukacsos és valamilyen krémes szerű anyag van rajta(az lehet a gyógyszer)Ez nagyon szuper volt mert nem ragadt bele a húsba majd később mikor sebesedett nem tébte le a tetejét.Szerintem ez valami csodaszer de sajna úgy tudom gyógyszertárba nem kapható:-((
2009. jún. 8. 15:27
Körömvirág balzsam is jó. Én csináltam egy alkalommal kenőcsöt. És bizony ki kellett probálni ismerősön. Szépen rendbejött az arca.
2009. jún. 8. 15:25
ezüstkolloiddal, aloe vera géllel kenegesd naponta többször
2009. jún. 8. 15:25

Megégettem az alkarom, mert benyúltam a sütőbe. Hiába, tudtam és, nem szabad konyhatündékedni. :)

Szóval elég rondán felhólyagosodott kb 4 cm*2cm-es területen és tegnap törülközés közben lecsusszant a megégett bőröm, szóval most gusztustalan rózsaszín a husim. Mivel kenjem vagy bekössem ne kössem? Hogyan tud ez szépen meggyógyulni?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook