Hogyan értessem meg a főnökömmel? (beszélgetés)
Na ja. Minden munkanélkülihez naponta többször csöngetnek be jobbnál jobb állásajánlattal.
Jó, hogy te megteheted, hogy megsértődsz, és nem mész be többet dolgozni. A legtöbb ember örül, hogy állása van.
Ha van is más, ami jobb, előbb meg kellene találni, és nem lukra kilépni.
Elég köcsög a főnököd, se sajnos ezt megteheti.
Nem tudsz valakivel cserélni? Bár gondolom ezt sem nézné jó szemmel....
Nem vagyok megelégedve magammal, önbizalomhiányban szenvedek, mindig is utáltam azt, ami vagyok, egy hely volt, ahol ennek az ellentéte vagyok, az pedig a pálya. Ott érzem magam fontosnak, hogy igenis van miért élnem. egy szomorúbb napon a sport tart életben. Lehet, hogy tök hülyén hangzik, de így van. Ha nincs az életemben sport, meghülyülök, belebetegszem.
Hívom a főnököm.
Beszéltem az edzőmmel, mondta, hogy próbáljam meg még egyszer, beszéljek a főnökömmel.
Én végigbőgtem a telefonhívást, meg most is kivagyok. Be van dagadva a szemem, vörösek, ha látna a főnök, kiröhögne, hogy ilyen miatt sírok, miközben nekem ez az életem.
Nem mondom, milyen jó vagyok, de ott vagyok a kezdősorban, mindig számítanak rám, és sokat hozzáteszek az eredményért mindig, 12 éve játszom, benne vagyok, aki nem tudja milyen ez, fel sem fogja mit jelent nekem.
Így, ahogy most kinézek és ahogy érzem magam, dolgozni sem lehet, egyszerűen szörnyű.
Olyan vagy, mint Apukám. Neki is a foci a legfontosabb. Most nyugdíjas, de máig is emlegeti, hogy egyszer ilyen választás elé állította a főnök, és ő a munkát választotta. Nem bánta meg, mert így nyugdíjazásig egy munkahelyen dolgozhatott, és a következő 30 évben még sok meccsen játszhatott, de azért még mindig morog a főnökre, aki lehet már nem is él.
Az edzőt bevonni tényleg gyerekes dolog.
Szerintem, ha neked fontosabb a sport , mint a munka, akkor menj olyan helyre dolgozni, ahol ezt tolerálják. Mert ez folyamatos probléma forrás lesz.
Sajnálom hogy ilyen értetlen a főnököd, pedig megérthetné, úgyis mindig azt szajkózzák, hogy a mozgás nagyon fontos, még munkahelyen is...és ráadásként te dolgoznál is, csak más időpontban...
borzalom, azt kell hogy mondjam.
Szerintem az edződ beszélhetne vele, ha azt nem érti meg, akkor egy szívtelen d...
A munkáltatónak, ill. a főnöködnek lehetne belátása, hogy neked ez a meccs mennyire fontos mondd meg neki jöjjön el ő is tudom kellemetlen, de
legalább meglátja milyen is az talán biztosan játszol? Igen eléggé nehéz helyzet, de remélem az edződ kitalál valami okosat. Drukkolok, sikerüljön
megoldást találni. Üdv.Ágnes
Valamelyik nap már volt ilyen kérdésem, de most más miatt teszem fel újra.
Egy nagyon fontos bajnoki meccs előtt állok, amire holnap kerül sor, és én nem tudok menni, mert dolgozom. Próbáltam a főnököm meggyőzni, hogy ez nekem mennyire fontos lenne most, mennyire szeretem, ez számomra egy narkó, de nem értette meg. Választás elé állított, hogy a sportot vagy a munkát választom. Pénz vagy a szórakozás.
Sosem avatkoztam még bele a beosztásba, ez lett volna az egyedüli, de nem enged.
Az edzőm, ha megtudja, ki fog akadni, nagyon számít rám.
Szerintetek mondjam az edzőmnek, hogy beszéljen a főnökömmel, hogy eltudjak menni a meccsre? Nem néz majd rám rossz szemmel, hogy "ráuszítom" az edzőmet?
További ajánlott fórumok:
- Hogyan értessem meg a párommal, hogy az életmód, amit folytat nem jó, és senki nem viselné el?
- Mit kezdjek az utálatos főnökömmel?
- Hogyan értessem meg a párommal, hogy gyereket szeretnék?
- Hogyan értessem meg anyámmal, hogy az öblítő nem való hajöblítésre?
- Hogyan értessem meg a 7 hónapos kisfiammal, hogy ne csípjen-marjon-harapjon, mert fáj? Kacagva teszi ezt, nem érzi hogy mekkora az ereje.
- Szigorú óvónő! ..hogyan értessem meg a lányommal, hogy ne féljen tőle?