Hogyan érhetnék el ilyen hajszínt? Milyen színű festéket használjak? (beszélgetős fórum)
Huha! Lehet neked még előbb lesz új frizurád mint nekem! :D
Egyébként nekem is nagyon tetszik! :) Milyen színű a hajad?
Köszönöm! Ezeket a képeket keresgéltem rajongói oldalakon de fogalmam sem volt, hogy melyik évben jelenhetett meg ilyen hajjal./:
Szerintem az összes képet átpakolom a telefonomra és bemutatom a fodrászomnak.. nagyot fog nézni az biztos! :)
Úgy semmiféleképp nem szeretnék kinézni, van belőlük elég. azt hiszem..
Valami igényeset szeretnék,de még is olyat ami Tőlem nem éppen megszokott ezért választottam ezt.
Számomra is ez a legkedvesebb, remélem úgy is fog állni ahogyan én azt elképzelem. :)
Kedves Marcsi, nagyon köszönök mindent és azt ,hogy a tapasztalataid is megosztottad! :)
Nekem is voltak már vastagabb melírok a hajamban,de az borzalmas volt..
Itt látni a teljes fotósorozatot, amiből az első kép is van. Nekem is ez tetszik a legjobban :)
egyetértek marcsival, a másodikkal az a gáz, hogy iszonyú kontraszt van a színek között: rém mű az egész, 18 éves diszkóliba fíling. közönséges.
a három közül a harmadik tetszik a legjobban, az összes topikban linkelt közül viszont a legeslegelső, az a legfinomabb munka, és a legszebb színek. :)
Mindenképpen fóliás melírt javasolnék. Ez azt jelenti, hogy a melírcsíkok mennyiségét, vastagságát a fodrász kézzel szabályozza be, ezeket egy fóliára téve külön színezi a tincseket. Előnye, hogy nagy macerával ugyan, de mindig ugyanazokat a tincseket tudja kiválasztani, így nem lesz fokozatosan egyre több melír a hajadban. Nekem ilyen volt, és nagyon szerettem.
Nekem a sem túl vékony (a sok vékony összemosódott, és nem mutatott semmit), sem a túl vastag (nagyon rikító és elütő lett az eredmény) nem jött be. Vidd el a képet, és kérd olyanra, ez a legegyszerűbb, egy jó szakember tudni fogja milyen vastag és mennyi tincset kell kiválasztania, hogy az eredmény olyan legyen, amilyet szeretnél.
a vastag melírcsík közönséges. minél vékonyabb, annál természetesebbnek hat.
a másodikhoz már nem értek :)
Köszönöm, hogy ennyire segítőkészek vagytok! :)
Valószínűleg az első képen lévő hajat fogom megcsináltatni, valahogy nekem is azt tetszik jobban.
Még egy-két kérdés ha nem harapjátok le érte a fejem:
Vékony vagy vastagabb melír csíkokat ajánlotok?
És milyen melírozási formát?
- Hallottam, hogy a melírozásnak is megvannak a különböző fajtái mint a lapmelír stb.. Ezek között én elvesztem! :(
Köszönöm, leginkább erre lettem volna kíváncsi és a választ megkaptam.(: Remélem a végeredmény is 'gyönyörű' lesz! (:
Egyébként pirosítót szoktam használni, de nem túl gyakran mert ált.-ban alapozóval használom és a túl sok sminkelés sem a legjobb. Bonyolult. :)
háát, elég nagy a különbség a kettő között, az elsőn tényleg melír van, a syoss sötétszőkéje (vagy inkább közép, ha tényleg sötétbarna a hajad) kb. pont ilyen lesz mint az első, meg ha utána állandóan hamvasítod az inkább a második(pl. kallos-os hamvasító folyadék). eléggé szétcseszné viszont a hajad ha vékonyszálú. :S
nekem is amúgy zöld szemem van, és annyira örülnék ha sötétbarna hajam lenne, sokkal jobban kiemelné a szemeimet.. :(
Nem magamnak szerettem volna elkészíteni, csak gondoltam veszek hajfestéket valamelyik drogériában.
Egyébként elég bizonytalan vagyok még, főleg azért mert nem tudom, hogy hogyan állna a világos bőrömhöz és a zöld szemeimhez.
Sziasztok! Szeretném a hajamat befestetni hasonló színűre mint Lauren Conrad-nak a The Hills c. sorozatból. Mindezt azért mert világos a bőröm és emellett zöld színűek a szemeim, az eredeti hajszínem (sötétbarna) pedig elég sápadt hatást kelt.-Viszont, ha melegebb árnyalatokkal próbálkoznék talán nem néznék ki úgy mint egy hulla. Megtudná valaki mondani, hogy milyen színű szőke festékkel kellene a hajam festetnem, hogy hasonló eredményt érjek el? Egyáltalán jó ötletnek tartjátok? :)
Írjon bárki mert elég tanácstalan vagyok,köszönöm előre is!
képek itt:
További ajánlott fórumok:
- Tapasztalatok az "új" éhségcsökkentőről! Használja valaki a Hoodia spray-t?
- Milyen szemfestéket használjak?
- Milyen festéket használjak, ha mesefigurákat szeretnék a falra festeni?
- Milyen hajfestéket vegyek, ha ilyen hajszínt szeretnék?
- Barack formájú sütit sütök. Az ételfestéket töményen használjam a festéshez vagy higítsam?
- Pólókra szeretnék mintát festeni. Milyen festéket használjak?