Hogyan előzhető meg a nátha? (tudásbázis)
Innen szerintem már nem nagyon.
Én ha bőrig ázok-fázok, akkor egy forró fürdőt szoktam venni + C vitamin + sok folyadék + alvás
este egy meleg tea
ha érzed hogy lappang valami akkor 1 vöröshagymár karikázz fel , tedd tányérra a szeleteket, és abban a helységben tárold a tányért ahol tartózkodsz ( aludni fogsz)
az éjj leple alatt megöli az összes bacit.. bármikor ismételhető
Nem akarlak elkeseríteni, de én múlthét pénteken ugyanígy kezdtem, torokfájással. És a mai napig sem javultam semmit. Azóta tiszta nátha vagyok, fulladva köhögök:/
C vitamint vegyél be mindenképp, drukkolok, hogy te szerencsésebb legyél mint én vagyok/voltam.
Én a Te helyedben tömném magamba a vitaminokat (C-t különösen) és dönteném le a teát (kamilla, hársfa).
Esténként pedig neocitrán, vagy hasonló (én bealszom tőle :)).
Jót tehet még valamilyen torokfertőtlenítő és esetleg az aszpirin+C is.
Mielőbbi jobbulást! :)
Sziasztok
Tegnap este esőben totál átáztam...
Mára iszonyatos torokfájásom lett és félek hogy holnapra benáthásodok.
Valami tippetek van h kerüljem el a dáthát? Nem akarok taknyos lenni:)
Szerencsére most még csak a torkom fáj, sztetek h lehet megúszni kijönni belőle?
köszi
További ajánlott fórumok:
- Hogyan előzhető meg, hogy a macska a bútorokon élesítse a körmét?
- Epilálás után begyullad az egész karom/a lábam nem/.Ez hogyan előzhető meg?Mit tehetek ellene?
- SOS! Hogyan lehet kidugítani egy nagyon náthás 2 éves nóziját?
- Miért van az, hogyan előzhető meg? Reggel úgy ébredek 7-8 óra alvás után, hogy be van dagadva a szemem.. Nem beszélve a karikákról....
- Hogyan előzhető meg a seprűvéna kialakulása, illetve a meglévőek mivel kezelhetőek?
- Mivel kezelhető, vagy előzhető meg a hónaljban lévő verejtékmirigy gyulladás?