Miért van az, hogyan előzhető meg? Reggel úgy ébredek 7-8 óra alvás után, hogy be van dagadva a szemem.. Nem beszélve a karikákról.... (tudásbázis)
Ha már semmi sem segít, akkor az Avonnál, meg az Oriflame-nél(így írják?) is lehet kapni karikás, duzzadt szemre krémet(legalábbis 2 éve még lehetett kapni). Én korábban sokat használtam, mert keveset aludtam a munkám miatt, és beváltak!!!
De azért menj el dokihoz!!!!!!!!!!
Vacsorára kerüld a sós és sertéshúsos ételeket!
Napközben igyál sokat.Kell a napi 2-2,5 l.folyadék.No meg az este elfogyasztott alkohol sem igazán szervezetbarát!
Okozhatja veseprobléma, de allergia is. Mivel most az utóbbinak nagyon szezonja van, talán inkább ez.
Nekem pl. ha nem otthon alszok, és nincs rendesen kitakarítva, akkor reggelre szintén bedagad a szemem a porallergia miatt. A karika meg ráadás.:(
Nem, egyik sem. Ez már lassan 1 hete így van.
Ja és az uborka pakolást már kipróbáltam:-)
Nem magas a párnád?
Nem ittál sok folyadékot késő este?
További ajánlott fórumok:
- Hogyan előzhető meg, hogy a macska a bútorokon élesítse a körmét?
- Epilálás után begyullad az egész karom/a lábam nem/.Ez hogyan előzhető meg?Mit tehetek ellene?
- Miért próbálkozott be, ha barátnője van és meg lett beszélve, hogy barátok vagyunk? És most miért haragszik?
- Hogyan előzhető meg a nátha?
- Felmondási idő alatt jár a szabadság, ami már a felmondás előtt meg volt beszélve?
- Mivel kezelhető, vagy előzhető meg a hónaljban lévő verejtékmirigy gyulladás?