Hogyan edzhetnék, hogy vékonyabb legyen a vádlim és a combom? (tudásbázis kérdés)
Rubint Réka (2009) Napi 20 perc önmagadért
A legjobb. Kombinálhatod ahogy birod!
Semmi szénhidrát, semmi cukor, heti 5 torna, überbrutál zsírégető amíg le nem megy a zsír. Ha lement az update szigorú betartása!
Diéta nélkül nem fog menni!
Viszlát hamburger, kenyér, cukrosüdítő....vagy ismét megdagadsz.
Én erre csak azt mondom, hogy "helyi érzéstelenítés" nincs..
Olyan nincs, hogy innen v. onnan akarok fogyni. Fogyni kell mindenhonnan, másképp nem is tudod..
Nem kell a másik problémáját "leszólni"
Ez is szar, az is szar. Mind a kettőnek megvan előnye-hátránya
de rohadt jó nektek h ilyen problémátok van....
én pl azért nem tudok se egy miniszoknyát, se egy feszülős nadrágot felvenni, mert piszkafa lábaim vannak... :'((
nem hog örülnétek magatoknak
szia
ma próbáltam ki először, remélem sikeres lesz, elég (nagyon nagyon) vastag a vádlim és a combom is. köszi a leírást
Figyelj oda, hogy egyél mindig mindenből kisebb adagot, mint ami a szokásos. Ugyanazokat eheted, csak tényleg kevesebbet és úgy mozogj. Így nem fognak plusz izom formájában rád rakódni a megevett dolgok.
A futásnak is jónak kéne lenni, csak lassan fuss és sokáig.
Próbáld ki, vékonyodnia kell egy idő után. De amíg ugyanannyi kalóriát viszel be a szervezetedve, addig a mozgás végett egyre nagyobb izomtömeged lesz. Szóval az étkezésre is oda kell figyelni.
Kedves MelisUK!
Az a baj hogy az én vádlim nagyon vastag.Ha futok csak nagyobb lesz, de nem tudom mit csináljak. Ha ezeket a gyakorlatokat csinálom biztos nem lesz vastagabb? Ugye csak vékonyabb lesz...?!
Kérlek segíts.
Szerintem jó és elég, bár attól függ, h milyen lelkiismeretesen tornázol.
A szobabiciklinél az nagyon fontos, h gyenge fokozatra kell állítani, mert csak akkor véknyít, erős fokozaton vastagítja a lábakat.
sziasztok!
Szobabiciklim van es azzal edzek. De eddig mindig 55-60 percet akartam csinalni es mar a gondolattol is elborzadtam, igy rendszerint soha nem is csinaltam meg az edzest. Maradt a lelkiismeret furdalas. Ujabban viszont csak 25 percet tekerek a biciklin kozepes tempoban es utanna megcsinalom a MelisUK altal ajanlott comb gyakorlatokat + hasazok. Igy minden nap tudok edzeni 45 percet. Nem olyan unalmas, mint 60 percet biciklizni es valtozatosabb is. Szerintetek ez igy jo, eleg?
Comb és vádli véknyítás:
Vádlihoz:
3X20 lábujjhegyezés zárt lábbal, lábfejek előre néznek, csak egy pillanatra legyünk talpon, lábujjhegyen állva legyünk tovább és amikor leérünk talpra, egyből újra álljunk lábujjhegyre.
3X20 lábujjhegyezés, lábfejek kifelé néznek, zárt lábbal.
3X20 lábujjhegyezés, lábfejek befelé néznek, nagylábujjak összeérnek.
Combhoz:
3X20 guggolás zárt lábbal, lábfejek előre néznek, a térd ne kerüljön nagyon a boka elé, a fenék legyen jól hátra tolva, így piciket kell csinálni, nem kell teljesen leguggolni és fölálni, hanem középen piciket csinálni. Ugyanígy:
3X20 kis terpeszben, lábfejek szintén előre néznek, ugyanígy:
3x20 nagy terpeszben, lábfejek előre.
3X20 széles terpeszben, lábfejek kifelé néznek
Fontos, hogy mindig picik legyenek csinálva, érezni fogjuk a feszülést. Az utóbbinál igyekezzünk minél lejjebb guggolni, derékszög környékén végezzük a pici guggolásokat.
Ugyanezekből csiálhatunk nagy guggolásokat is, az elég mindből 1X20.
Comb oldalán levő zsír égetéséhez, plusz fenékhez és derékhoz:
3X40 lábemelgetés oldalra, alaphelyzetben állunk, megkapaszkodunk pl egy székben és gyorsan emelgetjük oldalra a lábat, lábfejek párhuzamosak. Ezt mindkét oldalra el kell végezni, szóval valójában 2X3X40
Comb belsejéhez:
Hátadra fekszel, lábaid kinyújtva fölemeled és tárogatást csinálsz, pl 1X20-at nagyokat és 3X20-at kicsiket, tehát ilyenkor nem zárod be a lábad, hanem a terpeszben húzogatot picit.
Midezeket egy idő után súlyzóval kell végezni, vagy ha nincs, akkor a számokat nagyobbra kell növelni. Gyönyörű izmos lábakat kapunk ezektől a gyakorlatoktól és ami lényeges, nem vastagabb, hanem véknyabb és szálkásabb lesz a láb tőle.
Ha vastagítani akarjuk, akkor nem piciket, hanem nagyokat csinálunk a guggolásból és nagy súlyokat használunk.
éins ere kérek válaszT!!!!:)
légyszíííves :))
Sia!, akkor nekem is a bicózástól lett vastag a vádliim??? :( :SS
mert sokat bicózom szinte minden nap:D
??????????????????
Sztiasztok!
segítsetek 14éves vagyok és nem tudpok felvenni egy kibaszott szoknyát SEM! :'(
mert vastag a vádlim:@@
segítséég!
Nagyon jó tanácsokat írtok, de szerintem ez alkati kérdés. Meg kell barátkotni a saját testünkkel, jóban lenni önmagunkkal és máris szebb lesz a világ.
Természetesen a sport, a mozgás nagyon fontos.
A futástól a vádli megerősödik. Futni jó, de megfelelő cipőben, s ha lehet, gumipályán.
A combra a legjobb a Callenetics.Próbáld ki, nagyon jó eredmények vannak!
A kerékpározástól jó erős lesz a vádlid is, meg a combod is.
igen az miatt.
az agyállomány nem arra termett hogy futás közben ide oda löttyenjen:)))
ezáltall nem feltétlenül, de hasonló tünetek lehtnek mint a bokszolóknál!
időskori elbutulás, . + egyéb jellegű elbutulás.
kiválhtja parkinson kor tüneteit is:((((
ha fogékony rá a delikvens.
a gyaloglás az jobb,a futás káros az agyra.
a bicikli is jó
sokáig és semmi erőltetés
+ kis súlyú aerob jellegű sulyzózás
További ajánlott fórumok:
- Egyik lábam vékonyabb
- Mit tegyek, hogy vékonyabb legyen a karom?
- Van olyan, hogy valaki terhesség után vékonyabb lesz, mint volt?
- 20-30 kiló mínusz után bokánál jóval vékonyabb lett a lábatok?
- A hulahopp karikázástól tényleg vékonyabb lesz a csípőm?
- Szerintetek melyik hatásosabb ha vékonyabb szeretnék lenni? ....folyt.