Egyik lábam vékonyabb (beszélgetés)
😱😱😱
nem, mert akkor sokminden mas is feszelyezhetne, pl a hatalmas vagas a nyakamon (pajzsmirigy mutetem volt) vagy a sok fogyas utani logo bor itt-ott, esetleg a terhessegek utani striak, vagy a hatalmas vagas a terdemen es meg sorolhatnam 😂😂😂😂😂😂 mondjuk en 80 kgosan se ereztem magam feszelyezve 😂😂
meg kell tanulni elfogadni magad, ezen dolgozz :)
a mozgas nagyon hasznos, meglesz az eredmenye hidd el!
figyelj, 1 cm, az semmi, hidd el, masok nem veszik eszre, csak teged zavar!
vagy mondott ra barki barmit? amugy pedig ha most fogytal le 15 kgot, itt az ideje h izmot is epits!! 20 x kgot fogytam, tudom mirol beszelek, kb 9 ev utan mondhatom el h talan mar egesz izmos a seggem es nem log🙈🙈🙈 szoval sztem tenyleg csak akarni kell, fel a fejjel!!
mas az izomtonus
nem hagytam abba, csinalom folyamatosan
kezdetben gyogytorna sirasig, felev utan spinracing a gyogytorna es gerinctorna mellett, es kb feleve, 3/4 eve alltam vissza a normalisabb edzesekbe (funkcionalis, sulyzos, eronleti stb)
en 9 eve edzek eleg kemenyen, valszeg ez mentett meg a terdmutet soran
allj neki te is, manapsag a net tele van lehetosegekkel, a covid is ratett a home workoutra. az ero es allokepessegednek megfelelo edzot valassz, csak keresni kell
amugy nekem 5 cm volt a kulonbseg, nem tudom mit sirsz 2 cm miatt 😂😂😂😂
ejjel nappal edzessel 😂🙈🙈🙈😂
amugy a mutott vekonyabb nekem is latvanyra, de sokkal tobb izom van rajta mar, a nem mutott nagyon legyengult a tulterhelestol :(
1 cmn vagy kiborulva? 🤯🤯 ez komoly? nekem latvanyra is egesz mas a ketto, izomtonusra is.
sztem picit agyban dolgozz magadon
Igen, sztem nem voltal elég kitartó és nem tetted oda magad eléggé. :) de teljesen érthető, rohadtul fáj, és nem kellemes :( csak a mazohistak bírják.
Izmot bármikor tudsz építeni. :) csak akarat, elhatarozas és kitartás kerdese. :)
Mennyivel vékonyabb a másik lábad? Mennyit kell rapotolni?
Több mint 2 éve kaptam csípőprotézist.
Előtte már hosszú évekig kíméltem azt az oldalamat. Teljesen elsatnyult a combizmom, sőt lepappadt a fenekem is azon az oldalon.
Állandó, rendszeres gyógytornával teljesen visszaerősödött, sőt!
Akár diót is tudnék törni a hátsómmal.:)
Csak a gyógytorna segít.
Mikor műtöttek?
Ne bantson, tegyél ellene ;) engem cirka 2 éve műtöttek és a műtött lábam már izmosabb, mint a nem műtött. (most a nem műtöttel szenvedek a túlterhelés miatt, de ez más tészta) ha már megy a normálisabb edzés, tessék edzeni. Spinningelj, csinálj rengeteg comb, fenék, coreerositest!
Miket edzel és milyen műtéted volt pontosan?
Ussz, az a legjobb szerintem.
Nekem 14 evesen volt sok gondom a terdeimmel, mert hirtelen nottem.
Aztan sok gerinc problems is volt, ami a jarasomra is kihatott.
Majd volt egy olyan serulesem, ami utan 2 honapot fekudtem, egy darabig mankoval jartam, es fel evig erosen santitottam.
En csinaltam, csinaltam a gyogytornat, es usztam.
Arrebb volt, hogy visszatertem a futashoz, de akkor a felmeresnel megjegyeztek, hogy ritka szimmertikus a labam terhelese.
További ajánlott fórumok:
- Hogyan edzhetnék, hogy vékonyabb legyen a vádlim és a combom?
- Egyik lábam nagyobb mint a másik.... Van tippetek cipővásárláshoz?
- Mit tegyek, hogy vékonyabb legyen a karom?
- Van olyan, hogy valaki terhesség után vékonyabb lesz, mint volt?
- 20-30 kiló mínusz után bokánál jóval vékonyabb lett a lábatok?
- A hulahopp karikázástól tényleg vékonyabb lesz a csípőm?