Egyik lábam nagyobb mint a másik.... Van tippetek cipővásárláshoz? (beszélgetős fórum)
Próbálj fel egy egy számmal nagyobb cipőt, és majd rájössz!
Nekem még a fél számmal nagyobb is leesik a lábamról.
az mégis h esik le????
ha jól értem, egy számmal kisebb a másik lába, nem öttel.
Van, hogy kifogok olyan sportcipőt ami úgymond pont jó, mert az egyikre csak picit nagy, a másikat meg picit szorítja és az bővül, de legtöbbször nincs ilyen szerencsém. Már 2 márkás cipőt kellett eladnom azért, mert nagy volt a lábamra, az üzletben még jónak tűnt, erre ahogy kibővült nagyon kényelmetlen lett. Hiszen a 37-es, 37 feles lábamra egy kibővült 38-as cipő óriási volt.
Ezt a sámfás dolgot lehet kipróbálom, honnan vehetek sámfát és mekkorát vegyek, hogy tényleg bővüljön tőle a cipő? A 42-es sámfa hogyan fér bele a 37-es cipőbe? :D Nem teszi tönkre a cipőt ha ilyen nagy sámfát rakok bele?
miért annyira bonyolult ez?
olyan méretet vásárolj, amelyik a nagyobb lábadra jó.
Nem egy számmal nagyobb volt, azért kell a talpbetét?
Én is vettem egyszer fél számmal nagyobb cipőt, és kipróbáltam a talpbetétet, de azzal vigyázni kell, mert megemeli a lábat, és akkor esetleg felül nyomja a cipő. Nekem az akkori cipőnél nem jött be.
Talpbetétet próbáltál már? Nekem van egy cipőm, ami már a boltban kicsit nagy volt rám, az 1 számmal kisebb viszont szoritott. Akkor ajánlottak hozzá talpbetétet, nagyon kényelmes, azóta is úgy hordom. Fél számot simán lehet csalni vele.
A batában láttam pár ilyen vegyes cipőpárt, jól le is volt akciózva, esetleg nézd meg.
Vagy vegyél egy nagyobb párat meg egy kisebb párat.
Vagy nézd az egyet fizet, kettőt vihet akciókat.
Az egyik lábam 1 számmal nagyobb, mint a másik. Ezért mindig úgy járok, hogy vagy nagyon nagy egy cipő vagy kicsi. Eddig mindig abba a hibába estem, hogy a nagyobb cipőket vettem meg (38-as) így azok mindig nagyok voltak a lábamra, ráadásul egy idő után kibővültek, így kényelmetlen volt benne a járás.
Ez kb. fél évvel ezelőtt volt. Azóta lecseréltem majdnem az összes cipőmet, és megfogadtam, hogy mostantól a kisebb méretet veszem meg.
Így is lett, de most meg pár óra után fájnak a lábaim a cipőben és félek, hogy körömbenövésem lesz a túl kicsi cipőktől.
Szóval ha esetleg lenne valami ötletetek cipőbővítésre vagy cipőszűkítésre akkor annak nagyon örülnék, ugyanis a lábam átszabása jelenleg nem megoldható, viszont jönnek a hűvösebb idők, és nem lehetek mindig saruban.
Előre is köszönöm a válaszokat! :)
További ajánlott fórumok:
- Migrénesek ide! Van valami tuti tippetek ellene?
- Azt mondják az egyik legnagyobb hiba, amit elkövethetünk a facebookon, az hogy megadjuk a születési dátumunkat. Szerinted miért van ez így?
- Életem egyik legnagyobb sikere – itt, a Hoxán
- Kisfiús anyukák, segítsetek! A dr. nő ma azt mondta, nagyobb a fiam egyik heréje ( 5 éves), talán bevizesedett? És mitől?
- Lehet-e gyógyszer mellékhatása az, hogy az egyik pupillám nagyobb mint a másik? Vagy mitől lehet ez?
- Ha a hajam egyik része természetes barna, nagyobb részt festett világos szőke, mi történik ha befestem extra világoshamvasszőkével?