Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Hogyan csináljak túrós stabil krémet a tortára? fórum

Hogyan csináljak túrós stabil krémet a tortára? (tudásbázis)


11. Briell14 (válaszként erre: 10. - Vorosmanoka)
2014. jún. 23. 21:09
Gratula! :)
2014. jún. 23. 17:09
Sikerült! Isteni lett :-) köszönöm
2014. jún. 23. 16:26
zselatin és puding elvileg egyben kell, hogy tartsa :)
2014. jún. 23. 11:52

Találtam egy receptet neten, szép lett csak kérdés egyben marad e hűtés után :-D kicsit bonyolultabb recept szerint csináltam, túró, tejföl, vanília puding,tejszínhab és zselatin..

Remélem egyben marad..

7. NomNom (válaszként erre: 5. - Cinti.)
2014. jún. 23. 10:52
Cinti, a kekszalapos nagyon jó, imádom nyáron! Zöldcitrommal... úúú ;))
6. NomNom (válaszként erre: 4. - NomNom)
2014. jún. 23. 10:51
Bocs, tehát a krémet kevered robotgéppel... ;)
2014. jún. 23. 10:51

15 dkg porcukor, 1 kis dobozos habtejszín (hulala) vagy egy nagynak a fele, 40 dkg túró, 1 csomag zselatinfix

Én ezeket az arányokat szoktam. Bár én citrommal csinálom, kekszalappal.

2014. jún. 23. 10:51
Habfixáló! Ha egy nem elég, akkor kettőt. Zselé fixet én nem kedvelem, de ha az van, kevered a gépet robotgéppel, közben bele a fixet és addig kevered, míg nem érzed, hogy kezd keményedni. Gondolom tejszínhabot is keversz hozzá. Én tennék, fellazítja a túrót.
2014. jún. 23. 10:41
én puha teavajat is szoktam bele tenni, a hűtőben az stabilizálja.
2014. jún. 23. 10:26

Biztosan sok receptet találsz itt... a neten.

De ha nem akarsz keresgetni, akkor a túrót keverd nagyon simára porcukorral, felvert tejszínnel és az elkészített zselatinnal is keverd el. Ennyi. :)

2014. jún. 23. 10:21
Adott egy csokis piskóta, éppen sül, a tetejére szeretnrl túrótirtahoz hasonló stabil krémet. Cserpes túróm van és zselé fixen, hogyan tovább? Tudna valaki segíteni hogy készitsem el? Köszi <3

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook