Hogyan csillapítjátok a másik hiányát, ha nincs mellettetek? (beszélgetés)
Én sem azért írtam, mert attól félek, megcsal. :) Csak ha írogatnék neki fél óránként, hogy hiányzik, sztem egy idő után ez jönne le neki. :)
Az én párom nem nagyon szokta kimutatni, hogy féltékeny. Csak ritkán, de akkor bedurcizik :D
Milyen érdekes, Én meg szeretem, ha a férjem éjszakás és nincs itthon, vagy délutános, és már alszom mire hazajön! Na jó Én ezt 13 év együttlét után írom, meg zajlottak egy két dolgok, hogy így érezzek!
Amúgy kérdésedre válaszolva, olvasnék, (mondjuk Én imádok olvasni) vagy nyelvet tanulnék! Akár készíthetsz is Neki valamit, ami kifejezi mennyire szereted, és csak úgy oda adod!:)
Én tudom, hogy nem csal meg, vagy ha igen, akkor valami nagyon jól játsza a hős szerelmest. :)
Azt sem szeretem, mikor Ő féltékenykedik, már akkor is, mikor meghall egy férfihangot a háttérben telefonálásunk közben...
Mikor vége lett a hosszú kapcsimnak (12 év), egy ideig én is szerettem egyedül aludni...de aztán rájöttem, hogy ez csak átmeneti állapot :)
Én nem szeretek... rosszul alszom, és alig-alig. :(
Hát igen, erre én is ügyelek, mert nem szeretnék vmi macerálós-rányomakodós-féltékenykedős nőnek tűnni :DD
Nekem most pont ilyen van, mert most vidéken dolgozik a párom.... még napközben elvagyok, de esténként nagyon hiányzik, mert utálok egyedül aludni :( De próbálok türelmes lenni, és nem halmozom el sms-ekkel..bár, legszívesebben azt tenném :DDD
Anyus meg szerintem még egyszer olvassa át a kezdő hsz-t :DDDD
Nem ezt hívják birtoklásnak?:)))))))
(..ha nincs veled/melletted "belebetegszel" Nem túl egészséges!!!!!!!!!! ):D
Szerintem ha igazán szeretünk valakit,az mindig hiányzik.Elég ha csak 1-2 napig nem látjuk.Nekem állandó éjszakás a párom és nagyon vacakul érzem magam esténként-nélküle ágyba bújni is nagyon rossz.(Pedig már több mint 5éve együtt vagyunk,és nem vagyok tizenéves leányzó!)
Én általában vidámabb,ill. rockossabb zenéket hallgatok-véletlenül sem lassú számokat!Illetve főzőcskézek stb...Ha elmész barátnőhöz dumcsizni,mondjuk heti 1x,már az is jobb.Vagy vmi torna,vagy ilyesmi.Én jógázni szoktam menni heti 1x.Tök jó-megnyugtat.
Attól meg végképp kiakadtam amit itt egy kommentben olvastam,miszerint "nem vagy érett a női szerepre"!Mi az ,hogy "fogj magadnak valakit"?!Neked nem egy pasi hiányzik,hanem a szerelmed.Aki még nem volt ilyen helyzetben,az nem tudhatja miről írtál.
:O
Te értetted a kérdést?!
Igen, több hónap után tegnap jöttem rá, hogy tényleg szeretem, eddig talán magam előtt is titkoltam, tegnap meg olyan jó volt vele, hogy egész nap Ő jár a fejemben. :)
Tudom, hogy egy idő után elmúlik :(, volt már azért pár barátom. :)
És köszi :)
legy turelmes, mert legalabb a hetvegen lathatod...
en mar akkor se az enyemet, mert elronottunk mindent,es kulon mentunk, most meg ugy hianyzik, majd meg bolondulok...
szoval, gondold at,es orulj a pillanatoknak, mikor egyutt vagytok...
próbálj munka után valamiféle elfoglaltságot találni magadnak ami leköt.akármit...olvass el egy jó könyvet pl,vagy akármit.menj el a barátaidhoz,vagy rokonokhoz beszélgetni.
én anno mikor ilyen helyzetben voltam,nekem is nagyon rossz volt,de lefoglaltam magam.a hétvége is mindig hamar eljött! :)
hat nem is tudom...en meg sohasem voltam tul sokaig a paromtol...de egyszer igen ....volt ra pelda..en akkor visszaemlekeztem a szep dolgokra,egyutt toltott szep percekre...igy felvidultam...segit egy jo kave egy jo baratnovel...stb
ha eszembe jut meg valami megirom..:))
Nekem ez soha nem ment... most meg pláne, hogy úgy látom csak hétvégenként, hogy egész héten baromi unalmas melót végzek, ami nem köt le és közben is hiányzik a barátom. :)
Valakinek van valami bevált módszere a csillapításra? :)
További ajánlott fórumok:
- Hasfájós babák! Tudom, hogy nincs ellenszere, de kinek mi vált be a görcsök csillapítására? (gyógyszerek, ékezés, masszázs, stb...)
- Kérlek segitsetek! Nővéremnek 38.7'C-os láza van és nagyon görcsöl a hasa! Mivel lehetne csillapitani a görcsöket? Valamilyen házi módszer?
- Jön a vihar... eléggé félünk. Vannak "praktikák", amivel csillapítható a félelem? Vagy fejben kell eldönteni?
- Fogzás okozta kínok csillapítása homeopátiával
- Mivel lehet csillapitani a fájdalmat, és azt az égő, csipő érzést ha aranyér van kialakulva?
- Mitől zsibbadhat a karom? már több mint 24 órája kínlódok vele, segítsetek, mert már nagyon fáj. Mivel lehet csillapítani?