Hogyan ápoljuk arcunkat 45 felett? (beszélgetés)
nem száraz a bőröd, hanem zsírhiányos. a zsíros bőrnek az ellentéte nem a száraz bőr, hanem a zsírhiányos. a probléma, hogy a faggyúmirigyeid alig működnek, nem zsíroznak, pl. melegben is alig izzadnak. pontos receptet nem tudok mondani, de ilyenkor nagyon fontos lenne a folyadékbevitel, a rendszeres keringésfokozás (hideg-meleg váltózuhany, radírozás, masszázs).
azonnal dobd el az ásványiolaj alapú krémjeidet, ugyanis azok még jobban eltömítik a pórusaidat, elvékonyodik a bőröd, mert nem tud lélegezni.
csak természetes kozmetikumokat használj, bőrápoláshoz imádni fogod a sheavajat!
sheavajat egy ismerőstől. vizet itthonról :) én nem szedek Q-10-et még
nem járok kozmetikushoz a bőrömmel, nem is vagyok még 45 éves, de ezek kellenek a bőrnek. nem kívülről kell leápolni, hanem sokkal inkább belülről táplálni
Miért pont az arcápolást választottad? Megnéztem az adatlapod..ha nem baj, én egy jó kis frizuraváltást javasolnék, és egy kis ruhatár cserét.
Nem bántani akarlak, esküszöm, de azon a képen, ahol énekelsz, teljesen úgy nézel ki, mint egy férfi..szóval a fiatalos külsőt nem csak az arc ápolásával érhetjük el.
Igen, ezt én is tudom...:(
Ezért kértem tanácsot, h.ki mivel ápolja az arcát, jártok-e kozmetikushoz, stb.
Szeretnék fiatalabbnak kinézni!
Bár tudomásul kell venni,hogy megy az idő és öregszünk,de ez annyira nehéz!
Ezért kértem tanácsot arcápolással kapcsolatban!
Várom a további hozzászólásokat!
Van-e, aki hisz az uborkás és más egyéb ház jellegű arcápolásban? Szerintetek az mennyire használ?
Mit tegyünk, ha nem vagyunk megelégedve magunkkal?
Nekem nagyon száraz a bőröm és ez nagy baj.
Ezért tartom fontosnak a zsíros krémeket.
Avont használok, de egyik szemránckrémje se jött be nekem, az arckrémük viszont nagyon jó!
Ezen kívül még mit tudnál tanácsolni?
Köszi a hozzászólást! Jársz kozmetikushoz?
V.honnan szerzed ezeket be?
További ajánlott fórumok:
- Szerelem 35 év felett ! Hogyan szeretünk, néhány csalódás után?
- Hogyan ismerkednél, ha 35 feletti független nő lennél?
- Mióta Anya lettem, ítélkezem más Anyuka felett. Hogyan léphetnék ezen túl?
- Hová kell menni, ha át akarjuk változtatni az arcunkat?
- Valaki tudja, hogy akkor most hogyan is ápoljuk a friss tetoválást?Fóliázzuk vagy ne?
- Hogyan ápoljuk az olajos, fénylő arcbőrt?