Hová kell menni, ha át akarjuk változtatni az arcunkat? (tudásbázis)
Te már csak tudod???
Jó lenne rólad is látni egy képet!
Ha nem olyan visszataszító, akkor várjuk és majd megmondjuk, hogy neked mi lenne a legmegfelelőbb haj, ruha stb....
Csak bízd ránk magad!
De hülyék vagytok:-))))
Biztos az átváltoztatjuk szalonra gondolt, ahol más hajat és sminket csinálnak neki és megtanítják, hogy öltözködjön és mi az előnyös számára:-))
Ózhoz! :D
Na jó...
átváltoztatás???? hm.. hm.... /fatestápoló???/
férj???? barát????? vagy krémek??? netán plasztika??? botox????
bocsi, de akkor máshogy kellett volna megfogalmazni a fórum címét - hiszen az "átváltoztatás" nem egyenlő az "egy kis feltöltéssel".. de nem akarok vitatkozni..:)
egyébként valószínűleg nincs a portálon olyan tag, aki töltette már fel az arcát, ezért nem szóltak még ilyen emberkék hozzá a témához...
Én nem így látom.Nem is tudod,hogy mit szeretnék,
akkor ne kritizálj!
egész arcot plasztikáztatni???
úristen, ez annyira riasztóan hangzik...:((
belenézel a tükörbe és egy vadidegen néz majd vissza Rád, miután begyógyultak a sebek..
olyan érzés lehet, mintha "megszűntél" volna létezni, hiszen lényegében az embereket az arcuk alapján azonosítjuk be, ismerjük fel - én ezt elképzelni sem tudom... szerencsére nem is akarom..:))
de szerintem is önértékelési probléma a forrása, ha valaki ilyesmire vágyik.. első körben talán az önbizalmat kellene "tuningolni" egy kicsit (akár valamilyen csoportos tanfolyamon vagy esetleg pszichológusnál) - és csak a legvégső esetben kell(ene) kés alá feküdni!
További ajánlott fórumok:
- Írj egy három betűs értelmes szót, úgy hogy az előző szó egy betűjét változtatod meg
- Írj egy 4 betűs értelmes szót, úgy hogy az előző szó egy betűjét változtatod meg...
- 4-betűs értelmes szavakat írj csak egy betűt lehet meg változtatni
- SZÓ-kígyó:Egy 3 betűs értelmes szóból jussunk el egy megadott 3 betűs szóig, úgy hogy minden lépésben csak egy betűt változtatunk meg!
- 666666 hatbetűs - egy betűt kell változtatni, a helyük marad :)
- SZÓ-KÍGYÓ: Egy 4 betűs értelmes szóból jussunk el egy megadott 4 betűs szóig úgy, hogy lépésenként maximum 2 betűt változtatunk meg!