Hogyan állítsam vissza a Facebook oldalam, hogy ismét lehessen szerkeszteni? (tudásbázis)
sziasztok,
Már megint én...
Admi vagyok egy facebook oldalon. Pár napja gond van a szerkesztéssel. Nem enged a youtub-ról dalt megosztani.Hogyan/hol tudnám beállítani,hogy újra sikerüljön?
Köszönöm szépen!
Nagyon kedves vagy!
Szép estét,kellemes hetet kívánok!
Nem kell fizetni, ez az új külső. Június 8.-án mindenképp megváltozott volna.
Ugyanúgy tudsz posztolni is, a "Mi újság veled mostanában" ablakban.
Egész pontosan azt nem értem,hogy valami olyasmi volt eddig,hogy" újítsd meg az oldalad".Mellette a "bezár" szó. Nos,az utóbbit akartam megnyomni,aztán véletlenül az előzőre kattintottam. Azóta semmi...
Attól félek,hogy fizetni kell a posztokért.
Azok írjanak,akiknek van oldala a fb-n.
Köszönöm!
Segítségeteket szeretném kérni!
Szerkesztek egy oldalt a facebookon és nem tudom mi történhetett.
Oldalszerkesztéssel kapcsolatban jött fel mindig egy "ablak",ha felmentem az oldalamra.Most elnyomtam valamit...
További ajánlott fórumok:
- Hogyan állítsam be a Facebook-on a cookie-k engedélyezését?
- Facebook ügyeskedők! Segítség kellene! Hogyan állítsam be, hogy a baráti listámat csak én láthassam?
- Véletlenül elállítottam Facebookon, hogy ne lehessen látni, hogy éppen ki lett az ismerősöm.Hogy állítsam vissza, hogy lehessen látni?
- Hogy lehet facebookon munkahalyet törölni? A szerkesztés alatt nincs hogy töröl.
- Hol kell beállítani, hogy ne lehessen látni a Facebookon, de közben ott tudjak lenni?
- A Facebookon miért nem jelenik meg a kezdőlapomon, amit én játszom, pl. az igen-nem játék, vagy egyéb alkalmazás? Hogy állítsam be?