Facebook ügyeskedők! Segítség kellene! Hogyan állítsam be, hogy a baráti listámat csak én láthassam? (tudásbázis)
hey!
I can not enter my page on facebook 2 days ago please help us on facebook my name is Alexander Jigging for new mail address because the old one can not access this new pope 36361@freemail.hu ask their help as soon as possible Thanks in advance
Jigging honor Alexander
szia !
Nem tudok belépni a facebook oldalamra 2 napja kérem segitsen benne a facebook nevem Orsós Sándor az uj email cimem mert a régihez nem férek hozzá ez az uj papa 36361@freemail.hu kérem mielöbbi segitségüket elöre is köszönöm
tisztelettel Orsós Sándor hey!
I can not enter my page on facebook 2 days ago please help us on facebook my name is Alexander Jigging for new mail address because the old one can not access this new pope 36361@freemail.hu ask their help as soon as possible Thanks in advance
Jigging honor Alexander
szia !
Nem tudok belépni a facebook oldalamra 2 napja kérem segitsen benne a facebook nevem Orsós Sándor az uj email cimem mert a régihez nem férek hozzá ez az uj papa 36361@freemail.hu kérem mielöbbi segitségüket elöre is köszönöm
tisztelettel Orsós Sándor
Sziasztok!
Szeretném megkérdezni,hogy lehetséges-e olyan,hogy valakinek látom az ismerőseit,csak egyet nem,mert azt esetleg elrejti?Vagy ilyet nem lehet csinálni?
a kérdést fenntartom:)
Az adatvédelemnél beállítottam mindenre, hogy "csak ismerősök". Ismeretlen mégis meg tudja nézni a képeimet, és az ismerőseim listáját is. Mást nem lát, de ezt sajnos igen. Hol lehet letiltani???? (csak mert az adatvédelemnél ez is le van tiltva, mégsem tiltotta le...)
de lehet úgy beállítani.
egyénire kell tenni a beállítás és azon beül megkeresed a Kapcsolatokat..ott van lehetőség a testreszabásra és ott tudod állítani, h csak Te láthassad. most néztem meg.. :-)
Sziasztok!
Én facebookon csak nemrég regeltem nem is igazán használtam eddig.
Azt látják a másik,ha megnézem a lapját?
Jobb fölső sarok, profilom >> Adatvédelmi beállítások
itt nézelődj
További ajánlott fórumok:
- Hogyan érhetném el, hogy láthassam a fiaim?
- Hogyan állítsam be a Facebook-on a cookie-k engedélyezését?
- Véletlenül elállítottam Facebookon, hogy ne lehessen látni, hogy éppen ki lett az ismerősöm.Hogy állítsam vissza, hogy lehessen látni?
- Hogyan állítsam vissza a Facebook oldalam, hogy ismét lehessen szerkeszteni?
- A Facebookon miért nem jelenik meg a kezdőlapomon, amit én játszom, pl. az igen-nem játék, vagy egyéb alkalmazás? Hogy állítsam be?
- Német nyelven jelenik meg minden a Facebookomon. Hogy állítsam vissza magyarra?