Hogy viseled a változókort? (beszélgetés)
A spirál szintetikus progeszteront tartalmaz. Az van természetes formában, kenni kell, nincs mellékhatása.
Mert igaz ,hogy csökken az ösztrogén, de a progi nulla lesz, ez okozza a panaszainkat.
Sziasztok!
Nekem 2 éve kezdődtek a klimaxos panaszaim , hőhullámokkal és vérzészavarokkal, 2-3 hetenként vérezgettem. A nőgyógyászom tanácsára felrakattam másfél éve a Miréna hormonspirált, úgy néz ki, hogy ez megoldotta a vérzészavarokat. Szuper jó dolog. A hőhullámok időnként előjönnek, olyankor iszom a Lady klimax teát kb. 2 hétig és egy darabig nyugi van.
Műtétek miatt már 16 éve küzdők vele!De van haszna is!!Nem kell téli kabátot vennem,olcsóbb a fűtés.:))))
Hőhullámok,ingerlékenység,izzadás,hízás!!A húgom minden baj nélkül át eset rajta.
Nem mindenkinek van problémája a változókor kapcsán. Nekem pl. semmi gondom nem volt.
Úgy estem át rajta, hogy észre sem vettem.
Hajhullásról még soha nem hallottam.
Szapora szívverés, melegségérzés ilyenekről hallottam.
Én még nem vagyok benne, de vészesen közeleg az idő. Anyukám annak idején nagyon szenvedett tőle - bár ő a terhességtől is - én meg meg sem éreztem. Én is nagyon félek tőle, de valahogy csak túlélem, remélem.
Dongó! Dehogy hullik ki a hajad, honnan veszed ezt?
Anyukám nevében tudok nyilatkozni, őt ez mentette meg: [link]
Mióta issza én szenvedek jobban :D
További ajánlott fórumok:
- Klimax, változókor
- Tényleg igaz, hogy minél később szül egy nő, annál jobban kitolódik a változókor?
- 53 éves vagyok, változókorban és fogyni szeretnék
- Ti hogy viselitek a változókori hőhullámokat?
- Hogyan éled meg, hogy beléptél a változókorba?
- Van itt olyan, aki tudna mesélni, hogy nála hogyan kezdõdött a változókor?