Hogy tudom az msn-t törölni a számítógépről? (beszélgetés)
De lehet a fiókot véglegesen megsztüntetni!
Már töröltem. Korábban Én is azt hittem, hogy magától megszűnik, de nem. A FIÓKOT a levelezőben lehet megszüntetni.
Tehát MSN cím véglegesen megszüntethető.
A következő:
1. Bejelentkezés a levelezőbe email címmel és jelszóval
2. Jobb felső sarokban a megadott NÉV mellett van egy nyíl, arra mutatni és lejön a menü.
3. A menüből a "FIÓK" választása és klikk.
4. Megjelenik a FIÓKOD adatai :)
5. Ott "Egyéb beállítások"-nál a kék színű
"A fiók megszüntetése" , azt választva, klikk.
6. Előjön egy újabb ablak, megkérdezi, hogy biztos, hogy meg akarod szüntetni a fiókot?
Mivel igen, az MSN jelszót is be kell gépelni.
Remélem tudtam segíteni.
A sima Windows Messenger - nem a Live és nem az MSN ! - eltávolításának nagyon korrekt leírása:
Oké, ez nem béta, ez a legújabb, nekem is ez van.
A "Windows Live Essentialba" tartozik, de jobban teszed, ha az összes Windows Live-os biszbaszt uninstallálod, és utána újraindítod a gépet.
Egyébként ha például a windows live messengerből neked a 2009 BÉTA verzió van, az valóban nem látszik a vezérlőpult, programok telepítése és törlése menüben, azt másképp kell leszedni.
Sajna a béta verziók már csak ilyen furcsák. :)
verziószám:2009 bulid 14.0.8117.416
windows live messenger
Azért kérdezem egyébként, mert igazából kétféle messenger van:
1. Msn avagy Windows Live Messenger
Ezt külön kell telepíteni, régen MSN messengernek hívták, méghozzá a 7.5-ös verzióig. Majd a 8-astól felfele a Microsoft átnevezte Windows Live Messengernek, tulajdonképpen ez lenne a hivatalos neve, csak még ma is sokan "msn"-nek hívják.
Ha a legújab változat van a gépen, a Súgó, Névjegy menüben a "Windows Live Messenger 2009-es verzió" jelenik meg.
2. Windows Messenger
Ez egy olyan messenger, ami hasonlít az előzőre, és be van építve a Windowsba, szóval ezt nehezebb kigyepálni - de nem lehetetlen. Ez a progi sokkal "butább" a másinál, nincsenek mozgó szmájlik, avatarok, kacsintások, szóval egyszerűbbnek is néz ki. A névjegyben simán Windows Messenger szerepel és nem Windows Live Messenger.
Sokaknak meggyűlik a bajuk vele, mert a kettő együtt is képes fent lenni a gépen, és hol az egyik indul el, hol a másik, amitől mindenki összezavarodik.
Clau,
étnéztem a saját gépemet, én sem találtam meg a listán a programot.
Szerintem így ne töröld egyiket sem, hanem kérj meg egy ismerős srácot aki ért hozzá.
Sok sikert!
mindent tüntess el, ami windows live-val kezdődik.
A messengeredben a Súgó menü, Névjegy almenüjében mi szerepel? De pontosan kéne (név és verzió).
nálam így megy:
Start Menü ---> Vezérlőpult----> Programok telepítése és törlése
Itt kiválasztom, majd katt az eltávolításra.
Belementem a programok végleges eltávolitásába de nincs közte..hogy tudnám végleg törölni?
köszi a segitséget
További ajánlott fórumok:
- Sony Ericsson telefonomat nem tudom összekötni a számítógéppel, pedig eddig jó volt. Mit tegyek?
- Hogyan tudom a fényképezőgép kameraalbumából, a képeket a számítógépre menteni?
- Elállítódott számítógépet hogyan tudom visszaállítani?
- Mit kell törölni a számítógépről, ha azt írja ki, kevés a virtuális memória?
- A számítógépről hogyan tudom kitörölni annak nyomát, hogy milyen oldalakat olvastam?
- A számítógépen hogyan tudom törölni az előzményeket?