Hogy tudok 15 percnél hosszabb videót feltölteni a youtube-ra? (tudásbázis)
Mi lassan 1 éve.
Egyedül vagy kint vagy családdal?
két éve
ti?
Köszönöm szépen a részletes tájékoztatást :D:D
Mióta élsz Svájcban?
Dietlikonba csak a Coopba járok :D
Nem vagyok nagy strandolós, zavara a sok ember meg a sok víz :DD Én inkább síelős meg biciklizős vagyok. Nyáron csak szenvedek :)
Na most utánanéztem pontosan. A rendezői előjogokat 2007-ben megszüntették. A youtube blog szerint véletlenszerűen osztogatják a jogot olyan felhasználóknak, akiknek nem volt jogsértésük. Elvileg ha a Manage Account menüdben azt látod, hogy
Account Status: Community Guidelines
Your account is in good standing.
Account Status: Copyright
Your account is in good standing.
akkor esélyes vagy rá, hogy kapsz ilyen jogot te is.
utoljára decemberben írtak erről a saját blogjukban:
de a sok panaszos kommentből láthatod, hogy nem jár automatikusan a korlátmentes feltöltés, hanem összevissza osztogatják.
Hát ez van sajnos :(
Én örültem is a viharnak mert egy kicsit lehűlt az idő:D
Igazából egy emlék videót szeretnék feltölteni a kislányom apukájáról aki már nincs köztünk:S
Tegnap próbálkoztam még de továbbra sem engedi:S
Nem szoktál Dietlikonba a strandra járni?
na és ugye milyen jókis vihar volt tegnap este? :))
bizti elmentetted a változásokat? próbálj meg kilépni, újra belépni, és lecsekkolni, hogy még mindig director vagy-e?
egyébként amit fel akarsz tölteni, az alatt nincs véletlen jogvédett zene?
Akkor egész közel vagyunk egymáshoz:)
Mi meg pontosan Bassersdorfban lakunk ha s-bahn-nal megyünk Dietlikonba akkor át is haladunk Wallisellen-en.:)Nah de visszatérve átállítottam directorra de így csak a 15 percet engedi :S
hát kattincsá ugyanoda, ahol a videón mutatják :D
igen, sőt én is Zürichben (pontosabban wallisellen)
Ezt a videót követve Rendezőire változtathatod a fiókod típusát, és akkor engedni fogja:
De csak akkor, ha korábban nem tettél fel jogsértő videót (jogvédett zenét, klipet, tv-műsort, stb).
Konkrétan ezt írta:
Gratulálunk! Fiókodban most már engedélyezve van 15 percnél hosszabb videók feltöltése is.
Szia!
Én is épp most töltök fel videót és nekem azt írja,hogy most már 15pecnél hosszabb videót is tölthetek fel.
Valaki megtudná mondani hogyan lehet egy 21perces videót feltölteni youtube-ra?Megpróbáltam feltölteni majd egy óra után kiírta h túl hosszú a videó így törölték.
Köszi
További ajánlott fórumok:
- Miért nem képes miattam feltölteni a telefonját?
- A youtube-ra hogyan tudok feltölteni?
- Miért nem tudok a youtube-ra feltölteni 1 GB méretű filmet? Hiba-túl hosszú?
- Milyen formátumban lehet videót feltölteni a YouTube-ra?
- Miért nem tudok a youtube-ra feltölteni?
- Hogyan kell zenét vagy videót feltölteni a youTube-ra?