Hogy szereted: ha alul vagy felül vagy szex közben, vagy változó? (tudásbázis)
Nem nagyon értem a leírásod:)
Én mindenhogy szeretem, de a legjobban:
Én vagyok alul, párom felül, lábaim a vállán, és annyira rám hajol, hogy felemelkedik a fenekem. Ez olyan "G"-s póz:) Teszteljétek mindenképp!!
alul, felül, változó, szemben, háttal
mindenhogy:)))))))))))))))
Ha alul vagyok. Kérjétek meg a párotokat, miközben felül van, hogy nyúljon át a vállaitok alatt és a kezével fogja meg őket. Nekem ilyenkor egetrengető orgazmusom van!!! :D
Ha felül vagyok, mikor pár napja nem találkoztunk, az nekem fáj. Vagy én vagyok "rövid", vagy ő nagyon hosszú... De szerintem ő a hosszú. :) Szééép szerszáma van, egyszerűen tökéletes, de mikor nagyon-nagyon-nagyon kíván és én vagyok felül, tényleg fáj. Egy ideig (kb. 10 perc) az alhasam is fáj, és a szeretkezést (másik pózisban) csak azután tudjuk folytatni, ha elmúlt.
Én nem szeretem a szexet!
Ha alul vagyok fulladok, ha felül vagyok szédülök, oldalról meg nem látom a TV-t!
:DDDD
Nálam az a lényeg, hogy a "lelkesedés" meglegyen.
A pozitúra másodlagos ilyenkor.
:D
Először felül, aztán alul.
Meg mindenhol.
További ajánlott fórumok:
- Mi annak a ruhának a neve, ami felül egy cső-top, alul meg egy bővebb nadrágba végződik?:) (az egész egyben van)
- Hol hűt a hűtő a legjobban alul vagy felűl?
- Divatos még az alul barna, felül szőke haj?
- Pajzsmirigy alulműködésre, és változókori tünetekre kapott hormont lehet együtt szedni?
- 5 éves Whirpool felül fagyasztós normál hűtőnkből folyik a víz alul a járólapra. Mi lehet a baja? Mit csináljak vele?
- A számítógépem asztaláról az eddig alul lévő ikonok és a START felülre került. Hogyan állíthatom vissza az eredeti állapotot?