Mi annak a ruhának a neve, ami felül egy cső-top, alul meg egy bővebb nadrágba végződik?:) (az egész egyben van) (tudásbázis)
ha keresi még valaki ezt a ruhadarabot:
tegnap láttam sok színben a Pólus Centerben a Douglasszel majdnem szemben egy butikban.
Ma pedig az Árkádban a Levis melletti üzletben selyemből: fekete-sárga volt, nagyon szép!
Én 7000-8000ft-ért vettem,már nem emlékszek pontosan.
Ezeket a pántnélkülieket a neten 6000-15000ft-ig árulják kb.
De az ázsiába sztem olyan 4000-5000ft-ért meglehet venni.
Menj el,és próbálj fel egyet.:-)
Nekem is hájas a derekam és pont jó,mert ez leszorítja.Bár mondom,nekem a pántos változata van,de szerintem egyre megy.
A karod?!Nekem se vékony....még senki nem röhögött ki ebbe a ruhába,sőt sokan megdícsérték.És mondták,h jól áll.Amúgy meg ha neked tetszik,akkor hajrá.:-) Nem kell mással foglalkozni,
Nekem is tetszik, csak tuti nem állna jól. :(
Majd jövőre...
most néztem a képet...
nekem pántos van..de ugyan ilyen amúgy
decathlon-miskolc
de nem most,hanem már vagy 2 hónapja vagy 1:-) nem tudom pontosan,de igen jó.. volt fehér és zöld..:-)
Hol vetted?:D
Múltkor majd' elájultam... Magdi anyuson is ilyen volt:D
Én is ilyet keresek.., de addig még nem tudom a nevét, mit mondok a boltban, mit akarok?:)))
Már az összes kínait is végigjártam ,de sehol nincs..
Egyszer láttam valami eszméletlen szép kékben az egyik üzletben, pánt nélküli, rövid--azóta sem:
S
Nekem van ilyenem:-)
Pánt nélküli,a derekánál gumis.. alul pedig térd alatt ér(ha jól tudom):-)
én imádom,de a nevét nem toom..de overálra tippelek
talán
"ujj nélküli overál" :P
vagy
" cső overál" :D
nem tudom:D de szerintem oerál szerűség:D és abból tuti tudják :)
Nekem is szólj :))
Múltkor láttam egy lányon ilyet, csak farmerből volt. eszméletlen jó, de a nevét nem tudom :(
Az enyémnek van ujja és elöl gombos. Akkor kényelmetlen viselni, amikor az embernek ki kell mennie a toalettre, különben jó, nincs ki a derék, nem csúszik szét.
Egyébként egybe van szabva.
Á,énis ilyet körözök,csak rövid szárúba és pántnélkülibe.
Ha találok szólok
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek ciki térdig érő fekete fürdő nadrágban és egy bikini felsőben menni strandra?
- A linken található ruhának mi a neve, milyen stílusú?
- Bölcsödében miben érdemes a kislánynak lenni télen? Nadrágban zoknival, vagy harisnya és kord/polár ruhácska?
- Fogyasztó nadrágban valóban hatékonyabb a fogyás? (kép lenn)
- Egy szál pólóban és rövid nadrágban üldögélve sütkéreztem...
- Esküvőre megyek 2 hét múlva.. Nadrágban akartam menni, de...