Szerintetek ciki térdig érő fekete fürdő nadrágban és egy bikini felsőben menni strandra? (beszélgetés)
Na elvesztettem a fonalat.
Szomorúangyal:
Délelőtt még úgy volt, hogy nem mész strandra, most meg már voltál? De jóóóóóó, akkor leküzdötted a dolgot. És milyen volt?
Oh, az empátia nem a pszichológusok kiváltsága! :oDDD
Mindenkinek megvan a maga problémája, de nincs értelme összehasonlítgatni, mert nem vagyunk egyformák, más a személyiségünk, a teherbírásunk.
A lényeg, hogy kiment a strandra, és feltehetően jól érezte magát! :o))
Hurrá!!!!!És jó volt?én imádok strandra járni!akárhogy is nézek ki!mindenki le van ejtve akinek nem tetszem!:DD
Te is úgy menj oda,ahogy neked tetszik!Akár csadorban is!:DD
:o)))))))))))))))
Helyes! És jól érezted magad? :o))
Képzeld én vagyok a képeken még akkor is ha pl. két pattanás hiányzik rólam!
Jólvan tök mindegy ma voltam strandon és kész
helyesbítem a királyi többest :)
látok, nem értem
Boris Valejo gyönyörű női és férfi testeket grafikázott,mindenki tudja ,hogy élőben talán nem született még olyan tökéletes nő,vagy férfi,akiket lerajzolt.
Michelangelo Davidja épp oly "plasztikázott" szobor,szóval ,mi a baj avval,hogy a lehető legszebb fénykép készül bárkiről,egy kis rásegítéssel?
A fotó,a festmény,a szobor művészet és mint olyan
nem reális valami.
Átverni?
Csak azt tudják hülyíteni ,aki hülye.
Más, az, ha valakivel nem értek egyet, de elfogadom, hogy igen, a másik érezhet úgy, és megint más lekezelően venni a problémáját.
:o)
Ciki!
Nagyon!
Ne hasonlítsuk már magunkat a "hírességekhez" :)
Különben azzal se értek egyet, hogy retusált képekkel hülyítik a népet
További ajánlott fórumok:
- Ki megy ma strandra?
- A feleségem nem akar strandra, fürdőbe jönni, mit tegyek?
- Bölcsödében miben érdemes a kislánynak lenni télen? Nadrágban zoknival, vagy harisnya és kord/polár ruhácska?
- Fogyasztó nadrágban valóban hatékonyabb a fogyás? (kép lenn)
- Egy szál pólóban és rövid nadrágban üldögélve sütkéreztem...
- Esküvőre megyek 2 hét múlva.. Nadrágban akartam menni, de...