Hogy szedjem ki a szőnyegből a fikusz nedvét? (tudásbázis)
Köszi a tippeket! Házi szappanról nem hallottam még. Gondolom ez nem a hagyományos fajta, és nem is a mosószappan valamelyik fajtája...
Levágni sajna nem lehet, nem olyan hosszú a szőnyeg szála, de próbálkozom akkor egyelőre a héten valamelyik nap az eddigiekkel.
Köszi!
Aztán ha még van valakinek csodatippje, ossza meg pls!
Szép napot!
Köszi, és hol veszel házi szappant?
Én bármilyen olcsó szappant szoktam foltokra használni (kicsit nedvesen a foltba dörzsölöm, úgy teszem a ruhát a gépbe, és remek!), és az akadozó fiók sínjét is száraz szappannal kenem be.
Azt a tippet kaptam, hogy érdemes megpróbálni a fikusz nedvét "levágni" a szőnyegről, ha nem itta be teljesen, tehát a szönyegszálak tetejét levágni. A szőnyegtisztító a másik tipp, és én megpróbálnám a szappant is.
Sziasztok! Feldőlt a fikuszunk, és néhány levele letört, a nedve pedig foltot hagyott a szőnyegen. Egyelőre sikertelenül próbáltuk kiszedni a nyomát...
A szőnyeg nem fehér, úgyhogy valami olyen módszer kellene, ami nem szedi ki a szőnyeg színét sem! Segítség!!!
További ajánlott fórumok:
- Hogyan lehet eltávolítani a hajat a szőnyegből?
- Tudja valaki, hogy a szőnyegből hogyan lehet eltávolítani az üvegfestéket?
- Hogyan lehet szőnyegből eltávolítani a dohos szagot?
- Hogy tudnám kiszedni a szönyegből az étolaj foltot?Párszor már próbáltam, halványodott, de mindig vissza feketedik!
- Hogy lehet kiszedni szőnyegből/farmernadrágból a gyertyaviaszt?
- Hogy lehet a hányásszagot eltüntetni a szőnyegből? Valami házipraktika kéne...