Hogy szakítasz vagy szakítottak veled!? (beszélgetés)
Sajnos ezt még nem tudom szabályozni/uralni... folyton csak rá gondolok... valószínű még egy darabig ez így marad.. voltam oly "önmagára káros" most, hogy megengedtem magamnak, addig sajnálkozni rajta, ameddig a kicsi lelkemmeg nem unja...csakmert jól esik...
Igen, tudom ez nem kicsit önsajnáltatás is, de most ez kell...
no, ezt megjegyzem.. köszönöm...:-)
Egy másik ismerősöm annyit mondott erre, hogy a jók érdemlik meg a figyelmet, azok az emberek akik jót tesznek másokkal... és tudom is, de ettől még baromira fáj... és még fog is egy jó ideig...
Én is:D Minden cirkusz és egyetlen szó nélkül.
Útálom a cirkuszt alapból is.
Egyszerűe jellemtelen. Szót sem érdemel. Felejtős a pasi és akkor is a "vissza akar térni".Keressen más bóhócot magának. Te nyertél(egy tapasztalatot, amiből később merithetsz)-ő vesztett egy normális emberkét.
Minden jót neked.
Ez utoljára 16 évesen történt velem, életem első pasija "szakított" így velem.. már akkor is ciki volt, de ezt ennyi idősen...
fel sem fogom...ráadásul én komolyan szeretem, nem is értem, emberek hogyan képesek ilyesmire?
sziasztok,
Végső kétségbeesésembe kéreslek titeket. . .
A story a következő: Neten megismertem egy srácot, alakulgattak a dolgok, hol kicsit jobban hol kevésbé. . . végül pár hét után gondoltuk találkozunk, egy nagyon nagyon jó randi lett balőle, aztán legközelebb is és utánna is. . . minden alakult a maga módján. . lassan szerelem is lett belőle. . . sajnos a távolság nehezítette a dolgot, de eddig megoldottuk. . .
az utolsó üzene az volt, hogy sajnos nem tud jönni a 7végén, és aggódik emiatt . . .
aztán egyszercsak eltűnt, teljesen, nem érem utol, nem válaszol az üzeneteimre.
Gyakorlatilag úgy tűnt el mint szürke szamár a ködben. . .
Ilyenkor mi a teendő? Próbáljam megtalálni, vagy hagyjam a fenébe és reménykedjek még, hogy talán valahol valami formában feltűnik még? Vagy ne is reménykedjek?
Én úgy szakítottam, hogy megindokoltam az okát, alátámasztottam. Hát nem volt olyan egyszerű, mert nem fogadta el a döntésem, akkor lecseréltem a SIM-kártyámat, töröltem a régi postafiókomat, MSN címemet és újat csináltam, levettem magam a közösségi oldalakról, hogy még csak nyomon se tudja követni a dolgaimat. Ha a vonalason keresett, folyamatosan letagadtattam magam, stb., így nagy nehezen beleúnt..
Velem pedig úgy szakítottak, hogy: "jaj, egy kis időre van szükségem, nem vagyok biztos az érzelmeimben, nem érdemellek meg téged, stbstb.."
Ez jól bevált szöveg a pasiknál.. :P :D
sajnálatos, de azt gondolom jól tetted!!!
Nem ő volt az igazi!
épp most szakitottam a párommal, ugy fél orája!
Kittem, nem birtam a viseledését. hát legelább nem kell több naplo bejegyzést irjak a szemétkedéséiről :D
Tudod, hogy úgy járok!!!
Éljétek ki magatokat együtt... legyen vidám hetetek! Puszi...
nehez. mint minden. csak jarj nyitott szemmel.
itt van a a fim egy hetig.
cijja :)
További ajánlott fórumok:
- Egy jó barátnőm pasija egy társaságban mindenkinek azt mondta, hogy már szakítottak... a lány erről nem tud...
- Hogy hódítsam meg újra ha szakított?
- Tegnap este szakítottunk a párommal, hogyan lehet ezt jól elviselni, feldolgozni?
- Fél éve szakítottunk, mégis hogy kellene viselkedjek, ha összefutunk?
- Miért csinálja ezt még azok után is, hogy szakítottunk? Mi a célja ezzel?
- Az ex-em 1- 2 hét után új kapcsolatba lépett miután szakítottunk, hogy elfelejtsen. Én még szeretem. Megéri várni?